Aşk-ı Memnu Kanal D

ayy fragmanda behlülü tanıyamadım kimmiş nihalin yanındaki dedim değişik olmuş yaa

Olmadı behlul o kapsonlu ceketıyle ve rezıl yenı tıpıyle cok puan kaybettı benden ı ıhh sevmedım.. :delphin:
toplan da gel behlul sımdı cabuk kaçç her zaman oldugundan daha hızlı... :roflol:

Allah'ım biri fragmanı yanlış gördüğümü söylesin Behlül'ün saçlar neydi öyleYani bölüm,fragman yorumunu geçtim Behlül'ün saçlarda kaldım şu an

Matmazel de öğrendi artık.Ben o bakıştan bunu anladım.Hala anlamaması gibi bir ihtimal olmaması lazımİşi uzattıkça uzatıyorlar...
[/B]

Allah'ım biri fragmanı yanlış gördüğümü söylesin Behlül'ün saçlar neydi öyleYani bölüm,fragman yorumunu geçtim Behlül'ün saçlarda kaldım şu an

Matmazel de öğrendi artık.Ben o bakıştan bunu anladım.Hala anlamaması gibi bir ihtimal olmaması lazımİşi uzattıkça uzatıyorlar...
[/B]

yok julimm hayal deell
iğrençç olmuştu behlül
balet gibi fln olmus bi tuhaftı yaa

Hala da anlamamıs olursa matmazel ı rezıl ederler artık...
besırle konusmadan bahce arastırmasıyla onu balkonda bırsey gordugu nu anlayan matmazel bunu anlayamaz sa yuh...
boyle bı ıhtımal vermıyorum artık senar efendılere... :delphin:

[/B]

Matmazel artık emin oldu bence..Ama ortada daha öpüşmekten ileri bi şey yok...:delphin:

dizi bitiminde bura çok kalabalık oluyo kim ne yazıyo anlaşılmıyo en iyisi kafa sakinken sonra yorum yapmak nasılsa 1 hafta bizim rahat rahat çekiştitiriz:delphin:

beşir behlüle defol git bana iş buyurma dedi
behlülde onu tartakladı
sonracıma beşir sizi gördüm balkonda diince bi durdu kal geldi behlüle
beir nihali kullanmaya utanmıonmu deyince rahatladı
yannış görmüşün o benim kardeşim dedi sarıldık sadece dedi
sen gerizekalısın attığun adıma dikkat et kaydırmiim dedi behlül

haa buarada adnan banka ekstrelerini görünce
önce :1shok: oldu
sonrada CADIARZU böylee
bankayı aradı teyit istedi
bakalım ifadesini alır şidi oda bihterin

matmazel behlüle neden beşirle kavga ettiniz der
behlül üstünü kapamaya önemsiz olduğunu belirtmeye çalışır
ama matmazel pekte inanmaz olayın peşini bırakmayacak
firdevs elifin paris işine torpil koyarak mani olur çabucak behlülle evlensinler diye
beşir öksürür öksürür öksürü çok hastadır
bihterle peyker ayrıca gezmaye çıkar
behlül olayı anlatan bir msj atar bihtere
bihter bozulur aktırmaz
peyker bihtere direk behlül seni rahatsızmı ediyor sana asılıyor mu der
bihter delirir ben onun yengesiyim repliğini kullanır :delphin:
kabahatli peyker çıkar sounda ve mevzu kapanır
mamazel kendine ev aramaya başlamıştır
ve firdevse yakalanır tlf da görüşürken firdevs bu duruma memnun olur
adnanın kafası hala çekilen paradadır
ve bağlantıyı kurar geçtiğimiz günlerde bihter onu bırakmak istemiştir ve parayı bu yüzden çekmiştir
bihter behlülü arar ve kenara sıkıştıklarını kabul ederler riske girdiğimize deymez
yaşadıkça bıkacaktık belkide
bahar sarhoşluğuydu bu yanlıştan dönelim derler ve birbirlerine veda konuşması yaparlar
beşir evden uzaklaşmak için askerlik başvurusu yapar
gitmeyi kesin olarak kafasına takmıştır

adnan bey eve döner nihal dereceye girememiştir evde ağlamaktadır
adnan taklsını avutur
ama bu bir şakadann ibarettir nihal okul ikincisidir :kahve:
nihalin diploma hediyesi arabadır gamyoncuiremsu

elif eve gelir behlül onu sofralarla karşılar elif üzgündür çünkü parisden artık onu istememktedirler
elif bu işe behlülün engelolduğunu düşünür tartışırlar behlül evlenmemeye bahane bulur böylece
adnan banka hesap dökümünü bihtere sorar bihter söylemeyi unuttuğunu söyler
nihale piyano alacaktım ama fazla olduğunu düşündüm geri koydum der özür diler adnan safım herzamnki gibi yutar yada yutmuş gibi yapar CADIARZU
herkes beşiri merak etmektedir beşir eve döner ve askere gideceğini bildirir herkese
deniz hnm ne hikmetse beşirin derdini çözer ve direk behlülün balkonunda ne gördün der
beşir nihalle öpüşüyorlardı der deniz hnm bunu gizli kalması gerektiğini söyler
adnan bey beşii görmek ister ama deniz hnm olayı örtbas eder.
behlül evve döner beşirle olan olay hakkında sorular sorulur
behlül elifle kavga ettiklerini anlatır ve konuyu değiştirir
firdevsle bihter yanlız kalır ve kendi dillerinde birbirlerine laf sokarlar

ay bu kadar yorgunluğa daha ne diim ecmeeel buyur

Betul kacar herkese ıyı geceler... behlulun o tıpını gorunce kacasım geldı dermısım.. :roflol:
hadı eyv...

Back
X