• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

siz 5 yıldızlı oteli bırakın gelin harebe serada yapın pes yane ehehhe

Heyecan orda demek ki senaristlerde çok akıllı valla biri yakalayacak tam da orda kesecekler yaaa:umursamaz:

Matmazel gördü.Hazır evden de gidiyor.Böyle bir şeyi Adnan'a da açıklayamaz,çünkü Adnan'dan hoşlandığını Adnan da biliyor.
Beşir gördü diyeceğim,ama ona konduramıyorum.Her şeyi de o görüyor.:roflol:Kalpten gider bu sefer kesin.O yüzden geriye Matmazel kaldı.Biraz da başkaları görsün öyle değil mi ?Hep Beşir'e ,hep Beşir'e olmaz ki...kaydirigubbakcemile3

inan şu olan var olmayan var lafın 1 kadın 1 erkek teki otel sahnesini aklıma getirdi yan odadaki kadın bağırıyodu zevkle diğer odadaki esas kızda olan var olmayan var ama ya yeter be artıkdiyip kocasını dürtüyodu.

ne zman kız:1shok:

acaba kendilerini izlerken veya o sahneyi çevirirken neler hissediyolar ya bişey hissetmemeleri anormal ya biz izlerken tuhaf oluyoz onlar bacaklar belde biri altta biri üstte dimi ama

Matmazel gördü.Hazır evden de gidiyor.Böyle bir şeyi Adnan'a da açıklayamaz,çünkü Adnan'dan hoşlandığını Adnan da biliyor.
Beşir gördü diyeceğim,ama ona konduramıyorum.Her şeyi de o görüyor.:roflol:Kalpten gider bu sefer kesin.O yüzden geriye Matmazel kaldı.Biraz da başkaları görsün öyle değil mi ?Hep Beşir'e ,hep Beşir'e olmaz ki...kaydirigubbakcemile3

Zaten matmazel şüpheleniyordu
Aslında olabilir Matmazel de görmüş olabilirrCADIARZU

KADIN MILLETONDEN KORKULUR
ESIM IZLERKEN KADINA KUFUR EDIYODUkaydirigubbakcemile3

KADIN MILLETONDEN KORKULUR
ESIM IZLERKEN KADINA KUFUR EDIYODUkaydirigubbakcemile3

ii etmiş valla zaten o uyuz karı benim behlülümü ayarrttı nası baktıysa çocuğa gel hadi al beni dergibi işveli pislik karı ya

Back
X