Aşk-ı Memnu Kanal D

çok abarttılar ya yanımda küçük kızım vardı ohaaa diye bağırdı bende kapattım hemen mıçtılar millet merak etsin diye...

Kızz düşünme zaten
Eski filmdede bihteri Müjde Ar oynuyordu dimi
Müjde Ar ile Kıvaçı düşünn:roflol::roflol:

o zaman libido daannk aşalarda aslında her iki durumdada öyle olur.
amaç yazı rahat geçirmekyerimseniben
kıvanç ve beren akılda kalırsa olmaz diğer iki seçenek filmi sürekli düşünmekten alıkoyabilir kanımca kaydirigubbakcemile3

Bence bugünlük düşünülür yaa

Bence bugünlük düşünülür yaa

aman yaww nesini düşüncem peaah nazar etmiyek çalışak bizimde olur :kedi: kaydirigubbakcemile3

bekarlara izlemesin zaten yazık valla kaydirigubbakcemile3
evlilerde serada denemesin ne o öle insanın sabaha kemikleri neyin ağrır
cısss zemuszemus

Ben de merak ettim netten izleyebilir miyiz acepp:uhm:

Vayyy vayyyyy:1rolleyes:
Ben kitabını da okumadımm

nette yok tatlım ama trt bi ara tekrar yayınlamıştı sanırım bu yaz sinamanostalji kuşağında tekrar yayınlanacak hem yaprak dökümü hemde aşkı memnu

kitabın sonu böle.. Nihal üvey annesi Bihter’in bu gizli olayını öğrenir ve üzüntüsünden hastalanır. Sonunda Adnan Bey’de durumu öğrenir.Karsının yanına gider. Fakat karısı odayı açmaz. Çünkü kocasının durumu öğrendiğini anlar. Küçük bir tabancayla intihar eder.

film özet olarak böyle

Hikayenin kahramanı olan Bihter' in yaşadığı yasak aşkın nedenlerini ve sonuçlarını anlatır. Kıskançlığı nedeniyle evlenmesini istemeyen yasak aşklarıyla tanınmış annesine rağmen, kendisinden daha yaşlı Adnan Bey' le evlenen Bihter, kendisine bir türlü ısınamayan üvey kızı ile sorun yaşar. Eşinin yalıda barınan çapkın yeğeni Behlül' le birlikte olan Bihter' in ilişkisi, kıskanç annesinin dolaylı girişimleriyle ortaya çıkar. Bihter, içine düştüğü çaresizlikle kendini bir trajedinin tam ortasında bulacaktır.

altını çizdiğim kısım filmde var işin şok kısmına gelince olayları birbir adnana anlatan beşir oluyor beşir filmin sonunda ölüyor veremden birde bihterle behlül arasındaki haberci bülent bilmeden mektup ve haberlerini taşıyor zavallı :umursamaz:

ewt diziyi değiştiriyolar farkındayım...

şu anki dizi filmle çok eşleşmesede hemen hemen aynı sayılır çoğunlukta çünkü artık daha modern istanbul ve olanaklar şartlar insan ilişkileri vs vs bugünle doğru orantılı yapılıyor ama genede eski filmle baya orantılı
ama eski filmle kitap zıttı birbirine (şahsi kanaatim)

O sahneyi es geçtim zatenn:gitme:

nette yok tatlım ama trt bi ara tekrar yayınlamıştı sanırım bu yaz sinamanostalji kuşağında tekrar yayınlanacak hem yaprak dökümü hemde aşkı memnu

Trt de Yaprak Dökümünü izlemiştim ama Aşkı Memnuya hiç dek gelmedimm.Merakta ediyorumm inş.. yayınlarlarr da izlerimm

ha birde dizideki deniz hanım kitap ve eski filmde dönis di fransız asıllı olup çocukların bakıcısı oluyor şimdi olduğu üzre adnana aşık ama bihterle adnan evlenir evlenmez cuf cuf memlekete gidio az kalıp çakozlayınca durumları en sonunda adnan onu geri çağırıyor kızınada diyorki sen ben bülent ve dönis hanım çok mutlu olacağız

izlemiş kadar oldunuz sanırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…