Aşk-ı Memnu Kanal D

Bence firdevs gördü

ay amma abarttılar o sahne bitmek bilmedi,bizde değiştirdik mecburenlmaz:
daha doğrusu eşim değiştirdi sositososito

nihal çok güzelleşti ama bayıldım,ama yinede bihterin havası bi başka

yanıp tutuşmuştu bihter nasıl kuyruk sallaya sallaya gitti seraya zilliklava:

adnanın behlüle sarılıp sana güvenebilceğimi biliyordum demesi çok manidardı.
bu sabah gazetelerde yazıyodu, sevişme sahnesi rekor reyting kırdı diye
kaydirigubbakcemile3

bihter havalı ama bence çok çirkinn tekneyle açıldıklarında kamera yüzüne bi yakınlaştıki aman tanrım makyajsız hali nekadar çirkin yüzü hep izlerle dolu nihale gelemes yanii nihal bi başka güselll
o sahnede neydi öle erotik filme döndü birden tek izlediğim halde çok utandımm ama firdevs görmicek gibi geliyo bana yada görücekmi acabaa

valla o sahnede bende ''yuuhh beee'' dedim...allahtan diziyi yalnız izliodumm:jeyyar::jeyyar:

ayy tam ben dicektim teknedeki o hali neydi bihterin..makyajsız suratındaki izler ortaya çıktı...

Bence Firdevs hanım basmadı..
kimin bastığını göstermeyecekler, Behlül ve Bihter paranoyak olcak, evdeki herkese şüpheli gözlerle bakacaklar..

Bassa bassa Nihal basmıştır..

kızlar bende kedidir o diyodum diziyi izleyene kadar kaydirigubbakcemile3 ama kesin biri geldi
bence firdevs hn oraya doğru giderken matmazeli görmüştür
kızının yiyeceği naneleri tahmin ettiğinden o tarafa doğru gitmesini engellemiştir matmazelin
ve beşir onları görmüştür panikten saksıyı düşürmüştür
-tatlicadiarzu-

bencede kimse basmıcak ya öle olsa film biterrrr yada yine matmazel görcekkkkkk saten evdende giidiyooo...

ecmel cim evet işi pişirdilerrr tam fırına vermeselerdeeee bişiler oldu yaneee
:roflol:

bihterle behlül sonunda vuslata erdiler çokda güzel oldu
nihal sınava giremedi bile onada çok iyi oldu
deniz hanım artık gidiyor çok şükür o bakışlardan kurtuluyolar
elife yazık oldu öyle bi muameleyi haketmedi
firdevs herşeyin içinde herşeye burnınu sokuyor
beşir kendini bişey sandı yine kesin o salak görecekkk

eee ben bi halt anlamadım bunlar işi bitirdilermi yani serada.
izledim ama anamadım:uhm:

yok anam nerde o kadarda gözlerimi 4 açtım, vuslat gerçekleşcek diye gene olmadı, taksit taksit sevişiyo bunlar, mercimek anca bi daha finalde tam fırına verilir bu yavaşlıklakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

denizim bence nihalin basması imkansız ya firdevs cadısı yada matmazel...

firdevs görse bihteri uyarır...

ama matmazel görse senin dediğin gkendini göstermemeiş olabilir....

bana beşir görmüş gibi geldi ama kızlar hakılısınız firdevs hanımın görmesi lazım dizinin devam etmesi için bari kimin gördüğünü gösterselerdi

sakın kedi devirmesin tabureyiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…