Aşk-ı Memnu Kanal D

bu arada eski filmde firdevs kazadan sonra sakat kalıp yürüyemiyor ama bihterde yaşıyor

Neyse kızlarrr Dilay kaçarkaydirigubbakcemile3
İyi gecelerrra.s.

Günaydın kısslarrr... Oooo daha akşamın yorumları başlamamış?
Nasıl buldunuz diziyi akşam... Valla ben gerim gerim gerildim...

ya benim akşam misafirlerim vardı hemde kayınvalidem kaynım eltim...

görümcem ve kocası eşim hepsine izletti valla hiç utanmadan napsın adam hastası dizinin....

hepside izledi kayınvalidem diyoki oktalı sahnelerinde kanal deiştiriyom kızım niye kapattın açsana açsana diyo.... :roflol:

öldük gülmekten ama varya süper bi finaldi....

tam yerinde bıraktılar...

bence firdevs cadısı gördü....

dizi akşam çok güzeldi ama b ve bnin güya vicdan yapması sinir etti beni otelde vicdan diyolar serada vicdan micdan kalmıyo az değiller....

bu arada nihali büyüttüler oda bihter 2gibi oldu giyim açısından ama nihal çok daha güzel yürüyo

bihter yürürken düşecek gibi

bi arkadaşın eşi ona patenli inek diyomuş aynen öle bencede patenlerini yine giymişti.... :roflol:

dizi akşam çok güzeldi ama b ve bnin güya vicdan yapması sinir etti beni otelde vicdan diyolar serada vicdan micdan kalmıyo az değiller....

Otelde yapsalardı çok basitleşeceklerdi bence... İğrenç...kafamçokkarıştı
Behlül birbuçuk saatimiz var dedi.Hemide üstü çıplak bekliyodu, resmen fan fin fon...
Ama atölyede tutkular arşa çıktı....:jeyyar:Zaten Bihter kıskançlıktan kudurdu Behlülle Nihali görmekten...

evet ya o ana sanki para karşılığında otelde buluşmuş gibi geldi bana çok iğrenç bi durumdu ama sorun şuki o vicdan serada niye tutmadı?:roflol:

behlülün fiziği süper ya ..... :kedi:

bihter kıskançlıktan çıldırdı azdıda azdı lmaz:

günaydın arkadaşlar
akşam behlülle bihter in otel odasında sarılma anındaki bihterin ak saçları hiçte hoş görünmüyordu çok kötüydü bana göre
bu arada bende ta lise yıllarımda ileride sarışın mavi gözlü biriyle evlenicem diyordum Allah gönlüme göre verdi eşim sarışın ve mavi gözlü :)))))

Kızlar kim gördü sizce?:1shok:
Matmazel mi? Firdevs mi? Beşir de dışardaymış bu arada....
Arkadaşlar da kedi dir diyolar....:roflol:Çok yanıltıcı ya fragmanlar o yüzden...

her sahne çok güzeldi.tekne sahnelerinde bihter resmen kıskançlık krizlerine girdi kii elife 10 basar.nihale herzaman olduğu gibi gıcık oldum.otelde yapsalardı hiç anlamı kalmazdı basitleşirdi.sera çok doğal oldu hele behlülün bihteri kucağına aldığı sahne....ayrıca sertap erener bu böyle şarkısı çok yakıştıııı

aynen ya sanki o sarışınlar ve uzun saçlılar statüsüne girmiyor aslında ben bu statüdekileri sevmem...:umursamaz:

Sezon finalı bayağı iyidi.
Bihter tekne turuna çıktıklarında şapkasıyla çok komik gözüküyordu ve çirkin
Ama bakışları süperdi:jeyyar:
Behlülün elife karşı tavrı çok çirkindi
Elifte zavallım ne ağladı ama
Behlül otel odasında bu sefer kaçan ben olmıyacam didi
Yine o vazcaydı
Ki zaten yaptıkları davranış hiç hoş değil
Bide otel odasında olmaz didi
Sanki yaptıkları çok iyide
Serada yapılanlar ise iğrençti
Çok bekledim bu çiftleşme sahnesini , maşşallah bayağı aşmışlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…