yok anam nerde o kadarda gözlerimi 4 açtım, vuslat gerçekleşcek diye gene olmadı, taksit taksit sevişiyo bunlar, mercimek anca bi daha finalde tam fırına verilir bu yavaşlıklakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bana beşir görmüş gibi geldi ama kızlar hakılısınız firdevs hanımın görmesi lazım dizinin devam etmesi için bari kimin gördüğünü gösterselerdi
sakın kedi devirmesin tabureyiii:))
yok yaf bizzat üstlerinden çıkan şeyleri takip ettim:kedi:kaydirigubbakcemile3kız mercimeği fırına verdiler behlül bihtere kaç kere benimsin benimsin dedi yaaa kaydirigubbakcemile3
biz herifle dizi başlamadn önce yine bi aşkı memnu tartışması yaptık..izlemicemn dio yaaa marul kafabide fragmanlarıda görmüştüya iice dellendi...toplum ahlakına aykırıymışş....
valla bgn sezon finali dedim onuda maçına postaladım...
evde yalnız yalnız izledimm...
başımda dır dır eden bir olmadan ne güsel oluomuş izlemek..
hemde o noktalı sahneleri değiştirmedim bileeeee......delikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol:
Olay tamamdır:jeyyar:
Mercimek fırına verildi Allah verede Bihter hamile kalmasa, yoksa kimin çocuğu olduğu da muamma olacak..
ecmel uyuyonmu kızım bırakırlarmı heralde bitirdiler...:roflol:
bencede kimse basmıcak ya öle olsa film biterrrr yada yine matmazel görcekkkkkk saten evdende giidiyooo...
ecmel cim evet işi pişirdilerrr tam fırına vermeselerdeeee bişiler oldu yaneee :roflol:
Başlığı görünce aklıma geldi, dün akşam noldu Allah aşkına diyiverin. Şeettilermi bizim ikili.benneyaptımki
Firdevs hanım basmadı, öyle gösterdiler ama değil, çok alakasız birisi bastı bence..
ya da dediğim gibi basanı göstermeyecekler bizimkilerde paranoyak olacak...
Bu arada sen otelde yapma git bahçede yap, bu kadar cesaret de ancak dizilerde olur işte, hem de 20 kişilik bir evde..
Başlığı görünce aklıma geldi, dün akşam noldu Allah aşkına diyiverin. Şeettilermi bizim ikili.benneyaptımki
yok yaf bizzat üstlerinden çıkan şeyleri takip ettim:kedi:kaydirigubbakcemile3
yok kuuzzzzuum yok yavrııım, behlülün heryeri kıbkırmızı oldu her yerini çızdı bihter ama gene tam bi vuslat olamadıkaydirigubbakcemile3
kızzz o kaa göstermezler heralde bihter behlülün tişörtünü çıkardı o da elbisenin kemerini açtı o kadar detay göstermezler heralde kızzz karanlıkdı zatenn :kedi:
ama bihter nasıl atladı harbiden behlülün kucağınaa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?