Aşk-ı Memnu Kanal D

kızlar sertap erener değilde bi ara bi slov şarkı çalıyordu
bihter evin içindeyken behlülün odasının kapısındaydı
çok güzel bir slov şarkıydı
o şarkı kime ait bilen var mı?

kızlar sertap erener değilde bi ara bi slov şarkı çalıyordu
bihter evin içindeyken behlülün odasının kapısındaydı
çok güzel bir slov şarkıydı
o şarkı kime ait bilen var mı?

sertap erener bu böyle şarkının adı
bihter behlülün kapısındaydı nihalle behlül içerde bişiler içiyodu

sertap erener bu böyle şarkının adı
bihter behlülün kapısındaydı nihalle behlül içerde bişiler içiyodu

Evet ya benim de cok hosuma gitti sarki. Beyaz show'da da soylemisti bu sarkiyi.

O zor günler solan güller eskidendi. Geçti!
O zaman aşık olduğum rüzgarlar esti esti. Geçti!
Geriye sadece yarım yarım sevgiler,
Yüzüme inceden uzun uzun çizgiler..
Öznesi kalan süresi kalan cümleler
Yalan dolan cümleler kaldı

Aşk seni bulabilir de, uzakta durabilir de
Samimi oluyor derken mesafe koyabilir de
Bu böyle vurabilir de, ilgisiz durabilir de
onu sana katıyor derken tuzaklar kurabilir de
Bu böyle.

kızlar gözlük yorumlarınıza katılıyorum şok oldum görünce çok mu aramıştı onusengözlerimebaksanab

Kizlar birde su gozluk olayi belki baskasinda yine fena durmayabilir ama her gozluk her surata yakismiyor mademoiselle'in surati kucuk o yuzden o gozluk ona daha bi acaip durmus.

iki resim arasında ki fark çok açık birinde şehvet birinde durgunluk varsositososito

Kanal D'nin sevilen dizisi Aşk-ı Memnu'nun sezon finali izlenme rekorları kırdı. Dizinin perşembe akşamı ekrana gelen bölümünde Beren Saat'in canlandırdığı Bihter ile Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Behlül karakterinin sevişme sahneleri ekrana damgasını vurdu.

Bihter ile Behlül'ün sevişme sahnelerinin yayınlandığı bölüm A/B grubunda yüzde 47.9 izlenme payı, kişilerde yüzde 35. 1 izlenme payı ile rekor kırdı. Toplam 39 bölüm yayınlanan dizi ilk kez bu kadar yüksek reyting rakamlarına ulaştı.zemuszemus
(alıntıdır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…