Aşk-ı Memnu Kanal D

oarslancan cnm kliplerde bile artık öyle sahneler varki daha açık saçık millet taktı aşkı memnuya kıskanıyolar işte behlülü bihter elde etti ya.

bu arda bende bihteri kıskanıyom ama diziye...ok atmıyom

Bu arada Bihterle Behlülün sevişme sahnesinde o işin olup olmadığını anlamayan arkadaşlar var demek ki o kadar belli etmemişler..:roflol::roflol:

valla millet kaç sezon Binbir Gece izledi..o dizi kafadan ahlaksızlık üzerine kuruluydu..Ama başroldekinin bön bön bakması ve bi seksapelitesinin olmaması bu durumu örttü...
Bu dizidekiler rollerinin hakkını gerçekten veriyolar..+18 olması için daha fazlası lazım..
Klasikleşmiş bi roman bu..ki o devirlerde bu tür ilişkilerin olduğu romanlar çok sık yazılmış..çünkü insanlar aynı evin içinde bi sosyal hayatları yok..herkes o yüzden birbirine aşık....

Halid Ziya Uşaklıgil 1800 lü yıllarda böyle bi roman yazmış hemde karakterlerden Behlül Adnanın öz yeğeni. O zaman bu kitap toplatılmamış ve hala daha günümüzde okullarda okutuluyo tam bir klasik. Ama sene 2009 21. yüzyıl dizisi yapılmış , ahlaksızlıkla değerlendiriliyo...Artı bu diziyi seneler önce trt yayınlamış ve ben seyretmedim ama gazetede yüksel aytuğ o zamanlar trt bu diziyi bu öpüşme sahneleriyle nasıl yayınlamış acaba diye bi yazı yazmıştı..

kızlar tam olarak birleşme olmadı ki sadece şehvet duydular hissettiler kıyafetlerle işte anlarsınız ya

Oldu kız bak sende anlayamamışsın:roflol: Sen benimsin dedi ya Behlül..zemuszemus

iç çamaşırını nezaman çıkardı ya hemen üstüne atladı okadar benimsin derken bundan sonra seni bırakmam benimsin benim benim dedi dikkatini çekerim tam birleşme olmadı

öyle olduysa ya hamile kalır yada kalmaz yani şaibeli bırakmazlar gelecek sezonda onu vurgularlar ama bence olmadı

kıyafetler çıkmıştı ayol.lmaz:yok birde gerisinide gösterselerdi

Canım benim o kadarına bile tepki oldu burda bide iç çamaşırını çıkardığını gösterselerdi düşünemiyorum..Behlülün benimsin demesiyle vurguladılar işi.

Halit Refiğ, önceki akşam Kanal D'de yayınlanan "Aşk-ı Memnu" ile ve 1975'te kendi yönetmenliğinde çekilen ve TRT'nin yeniden ekrana sürdüğü "Aşk-ı Memnu"yu değerlendirdi.
Refiğ, "TRT, benim çektiğim dizideki öpüşme sahnelerini keserek yayınladı. Bu yobazlıktır, kültür düşmanlığıdır. Kanal D'deki "Aşk-ı Memnu"yu izleyince, gençlerin özgür çalışması içimi rahatladı" dedi.
Kanal D'nin yeni dizisi "Aşk-ı Memnu" ilk bölümüyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem'in başrol oynadıkları dizi, perşembe gününün birincisi oldu. 1975 yılında ilk kez Halit Refiğ'in yönetmenliğinde çekilen "Aşk-ı Memnu" TRT'de gösterildiğinde de büyük ilgi görmüştü... TRT'nin yıllar sonra yeniden diziyi kısaltarak, üç bölüm halinde ekrana getirmesi, dizinin yönetmeni Halit Refiğ'i üzdü. Kanal D'nin günümüze uyarlanmış haliyle ekranan getirdiği "Aşk-ı Memnu" ile TRT'nin kısaltarak yayınladığı "Aşk-ı Memnu"yu değerlendiren Refiğ, "Kanal D'de yayınlanan diziyi tabii ki izledim. Ben gençlerin yaptıklarını anlamaya çalışıyorum. Ve saygı duyuyorum" dedi. Beni asıl sinirlendiren TRT'nin yaptığı kültür ayıbıdır" dedi.
Refiğ, konuşmasına şöyle devam etti: "TRT, benim yıllar önce 6 bölüm olarak çektiğim diziyi, kısaltarak, üç bölümde toplamış... Öpüşme sahnelerini falan keserek kuşa çevirmişler... TRT'de bugüne kadar bu yobaz, çağdışı ve mülteci bir zihniyet olmadı. TRT kendi klasiğini, kültür ve edebiyat tarihinin en büyük klasıklerinden olan bir esere, hunharca, canavarca yaklaştı. Geri kafalılığın ve yobazlığın bu şekli inanın beni çok üzdü. Akş-ı Memnu'ya gösterilen bu gaddarlık, tamamen kültür düşmanlığıdır. Fakat gençlerin özgür çalışmasını görünce de içim rahatladı. Kanal D'de yayınlanan Aşk-ı Memnu'yu tabii ki izledim. Bu eser, edebiyat tarihinin çok önemli bir romanıdır. Yüzyıl önce yazılan bir romanın, genç nesle bu şekilde tanıtılması ilginçtir. Umarım gençler, bu diziyi izlerken romanı okumaya heveslenirler. Şimdi ben yaşlı bir adamım... Kültür kökenlerim, yetiştiriliş tarzım çok farklı. Bugünün şartlarını anlamaya çalışıyorum. Doğal olarak gençlerle aramızda bir nesil farkı, anlayış farkı var. Bu farklılığın olması da çok doğaldır. Ben buna şaşırmıyorum. Genç kuşağın yaklaşımlarını, özgürlüğünü ilgiyle takip ediyorum..."

Alıntıdır!!!!

Bihter ve Behlül artık daha fazla dayanacak gibi değildirler. Behlül bir gece yarısı dönerken Bihter’i bahçede yalnız görür. Bihter işaret ederek onu takip etmesini ister. Bihter’in Behlül’ü götürdüğü yer bahçenin dibinde olan seradır. Serada ani ve ateşli bir sevişme başlar. Artık dur durak yoktur. İkisi de yasak aşkın büyüsüne kapılmıştır. Onlar sevişirlerken Matmazel eve veda etmek üzere dolaşmakta, Beşir bahçede yürümekte, Firdevs Hanım ise eve giriş yapmaktadır. Bihter ve Behlül sevişmeye devam ederken bir saksı devrilir, her ikisi de o tarafa doğru bakarlar. İkisinin de gözleri büyümüştür. Acaba gelen kimdir?

alıntı

arkadaşlar kendi sitesinden baktım şu yazıda beşir bahçede yürümekte yazıyor bence onları beşir gördü

Kitaba göre Beşirin görmesi gerekiyo bunları ilk olarak..3 ay bekle şimdi işin yoksa..

bencede besır goruyor. Behlulun geldıgını gorunce onu takıp edıyor. Romana gore goren besır. Behlul ustunu cıkarıyor. Bıhterde basta elbıse ıle opusurken behlul elbıseyı omuzlarından asagıya cekıyor.

bencede besır goruyor. Behlulun geldıgını gorunce onu takıp edıyor. Romana gore goren besır. Behlul ustunu cıkarıyor. Bıhterde basta elbıse ıle opusurken behlul elbıseyı omuzlarından asagıya cekıyor.

Bugün Nihal bi magazin programında yeni sezonda Bihter Behlül ilişkisinin devam edeceğini daha sonra da sürpriz bi aşk olacağını söyledi...Kendini söyledi heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…