biopelinim eşimde yaprak dökümünden örnek aldı kızkardeşimi ayartcak he
hep bu dizlerden ..kör olası dizi dizi diziler..bizi rezil ettiler..laelaelaelaelae
:1hug:Şeniz
o senin tatlılığın tuçem
tucem tatlıdır opuyorumnanaktan
bmcim ters anlama falan yok.
şu konuda yanıldığını düşünüyorum, herkes, her şeyin farkıda ve eleştiriyor zaten, sayfalarca yorum olur da eleştiri nasıl olmaz, yani farkında olmadan koyun gibi izlemiyor kimse, herkesin aklı fikri var çok şükür. hepimiz aynı toplumdayız ve eminim hiçbirimizin ailesinde böyle ilişkiler yumağı yaşanmıyor, ama dizi başarılı bu kesin...
kaydirigubbakcemile3bazen çıkışlarım sert olabiliyo
yanlış anlaşılabiliyorum
bunun farkındayım
ama ben dizi hakkında fikrimi yazdım
malesefki bu tarz olaylar yaşanıyo bu toplumda işte tucecim
okadar gerçekçi oynuyolarki (ki evet oyuncular cok başarılılar)
benim demek istedim aşkın yüceliği kuzen yenge tanımaz gibisinden bu yanlışa düşenlerin aşkları yüceltiliyo...bahsettiğim detay bu:sm_confused:
siz yapıyosunuz demiyorum diziden bahsediyorum
neyse yaw nerelere geldik
hadi size iy geceler
ben kaçim artık
anladım...
bu dizide bu gösterilir, kurtlar vadisinde başka bir şey, melekler korusunda öğrenci hoca aşkı vs çoğaltılabilir, benim ne demek istediğimi anladığından eminim, izleyebiliriz ama eleştiri hakkımız her zaman var, iyi geceler :gitme:
yaprak dökümü daha kötü ya ona neden eleştirilmiyo acaba öz kardeş enişteyle kaçıyo sonra geliyo af ediliyo aşkı memnuda herkez üveyken aldatıyo
ondanda soğudum:umursamaz:
:roflol::roflol::roflol:
ay diziler baydı beni yaa
sen yeni yaz dizilerine bak istersen onlardan bayar tekrar kış dizilerine dönersin.:kedi::kedi:
ay ben yeni dizilerden bitek unutulmazı izlicem oda başrol jön için çok severim kendisinide dizinin konusuda güzle
bm cüüm, kiz siz tatli tatli atisiyormusunuz yoksa banami öyle geldi,noliy hayatim söyleyin de bizde bilelim.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?