• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Sana da hayırlı kandiller canımopuyorumnanaktan

'Beren'le görüşmedim Meltem ile tatildeyim' :uhm::uhm:

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat'le yemek yediği yönündeki iddiaları yalanladı. :tomato:

MELTEM Cumbul ile birlikte olan Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Aşk-ı Memnu’ dizisindeki rol arkadaşı Beren Saat ile Kilyos’ta bir restoranda yemek yediği iddiaları aktör tarafından yalanlandı.

Tatlıtuğ “Böyle bir şey olamaz. Kilyos’ta değil Bodrum Gümüşlük’te Meltem ile tatildeyim” dedi.

TV kanallarını arayan bazı kişilerin “Kıvanç ve Beren’in yemek yerken çekilmiş gizli görüntüleri var, satarız” dediği, ilgi görmeyince de bu tarz dedikodular yaydıkları iddia edildi.

mafoldumben

tühh meltemleyim diyo hala yaa :mymeka:

tüh yalan habermişmafoldumben

kızlar belki de meltem de bizim göremediğimiz anlamadığımız başka bir şey vardır:jeyyar:

Var heralde sherin baksana ayrılamıyo kadından annesi gibi mi görüyo nedir kıvancın içinde bi anne özlemi var heralde:sinifsinif:

tek kelımeyle harıka.. opuyorumnanaktan soluksuz ızledık valla bı sezon.. alkisalkisalkis yenı sezonu buyk bı merakla beklıyorum.. :lepi:

bende bende gelsin artık yeni sezon yeni bölümler :lepi: :lepi:

bizde selen bizde.:kedi:
izlerken ağzımızın sularını herifler siliyo evde o kadar yani
sırnaşık şey

:roflol: yok kız ben akıtmıyorum suları mazallah behlüle bakarken akar makar herif izletmez sonra hiçbişi olmamış gibi davranıyorum yane :delphin:

izledim izledim
yaw bunlarda pek bir salak her tarafi camli olan odaya gitmisler
hehehehehe
kim yakaladi acaba bunlari, kesin matmazel

Back
X