Cekimler haftaya basliyor , dizimiz de eylulun ilk haftasindan itibaren yayinlanacakmis...
iştee buna çok sevindiiimmm....
zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :teytey: :sm_cool: hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cekimler haftaya basliyor , dizimiz de eylulun ilk haftasindan itibaren yayinlanacakmis...
Kizlar dogru mu bilmem ama Kivanc ile Meltem ayrilmistir, nasil bir haber ama, bomba gibi dimi delikafadulden
Insallah dogrudur, inanin hic yakistiramiyorum onlari birbirlerine ... kaydirigubbakcemile
olacağı oydu zaten. Beren de sevgilisinden ayrıldı zaten. Yakında Beren ile Kıvanç aşk yaşıyor haberleri çıkarsa hiiiiç şaşırmam.
olacağı oydu zaten. Beren de sevgilisinden ayrıldı zaten. Yakında Beren ile Kıvanç aşk yaşıyor haberleri çıkarsa hiiiiç şaşırmam.
gözünüz aydın kıvanç tatlıtuğ hayranları artık bekleyin kiminle aşk yaşayıp gıcık edecek nebahat çehreyle çıkmasında beren iyidir yine
valla tas gibi kadin, Meltem´den iyidir kaydirigubbakcemile3
yeni sezona kadroya katıldım taş kimmiş görün die zemuszemus :roflol:
öpüyorum memnucular siziii Şeniz
Ben onlari birbirlerine yakistiriyorum sahsen ... opuyorumnanaktan