• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Kizlar dogru mu bilmem ama Kivanc ile Meltem ayrilmistir, nasil bir haber ama, bomba gibi dimi delikafadulden

Insallah dogrudur, inanin hic yakistiramiyorum onlari birbirlerine ... kaydirigubbakcemile

Kizlar dogru mu bilmem ama Kivanc ile Meltem ayrilmistir, nasil bir haber ama, bomba gibi dimi delikafadulden

Insallah dogrudur, inanin hic yakistiramiyorum onlari birbirlerine ... kaydirigubbakcemile

olacağı oydu zaten. Beren de sevgilisinden ayrıldı zaten. Yakında Beren ile Kıvanç aşk yaşıyor haberleri çıkarsa hiiiiç şaşırmam.

gözünüz aydın kıvanç tatlıtuğ hayranları artık bekleyin kiminle aşk yaşayıp gıcık edecek nebahat çehreyle çıkmasında beren iyidir yine

yeni sezona kadroya katıldım taş kimmiş görün die zemuszemus :roflol:
öpüyorum memnucular siziii Şeniz

olacağı oydu zaten. Beren de sevgilisinden ayrıldı zaten. Yakında Beren ile Kıvanç aşk yaşıyor haberleri çıkarsa hiiiiç şaşırmam.

hmm haklısın falla.. CADIARZU zaten kıvanç öle gerçekçi rol yapıyor ki , sanki berene gerçekten aşık gibi..CADIARZU Ama yakışırlar da birbirlerine bir de o kadar boy farkı olmasa..

Back
X