Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fragmanı koysalar bari..:jeyyar:
kızlar çekimler pazar günü başlamış... 4 eylül cuma günü yayınlanacakmışş bende aşk ı memnu fanlarının yalancısıyımmkaydirigubbakcemile3,,,,perşembe değil cuma günü olacakmış artık...
Kızlar kitaba göre Behlül ile Bihteri gören Nihal miş...Behlül bundan suçluluk duyup nihalle yakınlaşıyomuş vede en sonunda evlenmeye karar veriyolarmış ..evlenecekleri gün Bihter intihar ediyomuş...bunları duydum ya merakım dahada arttı...doğrumu acaba..kitabı okuyan yokmu hiç...
Kitabı okudum ben.
Beşir görüyorrrrrrrrrr
Kimleri görüyorum inanamıyorum .....bebişin nasıl da büyümüş maşallah....kız bu bebişle nasıl oluyorda bu kadar aktif siteye takılabiliyosun...valla ben ancak bu saatlerde bizim yaramaz uyuduktan sonra girebiliyorum....seni ve bebişini öpüyorum canım ..takrardan maşallah Allah nazrlardan saklasın....
Bu arada arkadaşlardan özür diliyorum konuyu dağıttım ama arkadaşı uzunca bi süredir göremiyodum rastlayınca dayanamadım....
Nihalle behlül de nişanlanıyor ama evlenmiyorlar
off bihterin intihar etmesi kötü ya değişsinler sonunu ,:gitme: hemen bitirmesinler 1 2 sezon daha uzatsınlarrkaydirigubbakcemile3 bak yaprak dökümü yaprak dökümlüğünden çıktı ,,aşk ı memnuda öle olsun....kaydirigubbakcemile3