• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

cnm evet şimdi ben de nette kitabın özetlerini okudum..Ama bihter için intihar ediyor deniyor da bilemicem artık öğrenicez..Farklı özetlerde de farklı yazılmış bazı şeyler..Nihal de behlülle evlenmek üzere iken ikisinin aşk mektubunu görüp evlenmiyor yazıyor başka bir özette de, beşir de nihale üzülüp adnan beye anlatıyormuş ..

aşk-ı memnu, romanı, özeti, dizisi izle, geçmiş bölümler, video, hazır ödev

Kitapta ne olduğu yazmıyor canım.Benim okuduğumda yoktu yani öyle bir bilgi.

Beşir adnan beye üzülüp, anlatıyor adnan beye.Adnan bey öğrendikten sonra.
sanırım ikisinide kovuyor.Ne olduğu belli değil yazılmamış kitapta.Ama bi şekilde yoklar.Ya gittiler ya öldüler belli değil.

Adnanla kızı baştaki gibi yine başbaşa kalıyorlar..

Kitapta ne olduğu yazmıyor canım.Benim okuduğumda yoktu yani öyle bir bilgi.

Beşir adnan beye üzülüp, anlatıyor adnan beye.Adnan bey öğrendikten sonra.
sanırım ikisinide kovuyor.Ne olduğu belli değil yazılmamış kitapta.Ama bi şekilde yoklar.Ya gittiler ya öldüler belli değil.

Adnanla kızı baştaki gibi yine başbaşa kalıyorlar..

hımm bu daha ii en azından bihter intihar etmemiş ,,, bu arada behlülle bihter evleniylardır sanırımm ,,, senaristler böle bitirsinler sonunuuvereliniortak:kahve:

bence biz diziden artık sıkılana kadar uzatırlar cnm..tutan bir dizinin hemen bittiği nerde görülmüş zemuszemus opuyorumnanaktan. Ama kanal d nin yeni dizisi hanımın çiftliği de güzel bir dizi olucak gibi geldi bana değil mi?? o biterse bunu izleris artıkın.. yerimsenibenyerimseniben

ewet haklısın yaprak dökümüde güzeldi ,, aşk ı memnu kadar olmasada tabii,, yaprak dökümünüde kaçırmadan izlerdimm ama artık suyunu çıkardılarr ,,,zemuszemus

bir sene bekledm bu haberi..yaz boyu da inş günü değişir dedim...dileklerim kabul oldu...süper olduuuuu :))

Hadi insAllah dogrudur eminim bircogumuz sevinecektir bu habere,
kurtlar vadisi ile carpisiyordu, oda kanal mi degistiriyormus? bir de bakiyormusuz oda cuma gunune aliniyormus uyuz olurum.

ben eski ask-ı memnuya baktım gecenlerde hızlı hızlı gecerek çünkügörüntüsü cok kotuydu

anladıgım kadarıyla
nihalle behlül evleniyo
beşiri bihterle behlül öldürüyo
bihter intahar ediyo
en sonunda nihalle adnan beraber ne istediler zavallı beşirden filan diyolar öyle bi at araabasında ikisi giderken dizi bitiyo
zaten cok kısa 4 bölüm fln

kızlar ya aşkı memnu bitmesin bence hanımın çiftiği güzele benziyo ama ben onu on atercih etmem özgü namalı hiç sevmem nerden buldularsa onu keşke dudaktan kalbedeki lamia oynasaydı

özgü namal çok kötü bir tercih oyuncu kıtlıgı var piyasadaa.
hem erkek hem kadın..yok .oyuncu..

:roflol: :roflol: :roflol:
yerimseniben
Hangi roldesin canım bilelim de:roflol::roflol:
söylemeeeem :umursamaz:
kambersiz düğün olmuyo zati balım çok özledim seni :)
bendeeee mafoldumben
kızlar beren saat recep ivedikle aşk yaşıyo diyolar bide 28 agustosta başlıyomuş

tabi tabiii gitsin ivedikle o behlül bana kalsın :asigim:

cuma günü melekler korusun var ayı çakışıyorlar hofkaydirigubbakcemile

başlasa artıkk bekleye bekleye bir hal oldum:gitme:

Back
X