• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

elifin defolacagını beklerken
nerden çıktı bu hamilelik.
gerçi o kadar yatmaya hamile kalmasa şaşardım
bihter ondan ağlıyordu ozman behlül pişman bakışlar sergiliyo
aaaa gıcık oldum of elif yerine başkası gelseydi çok kalitesiz bi kız..:olmaz:

ali rızanın felç olması haziranı bulur boşa beklemeyin anacım..kaydirigubbakcemile3

Yaprak Dökümü yılbaşında bitiyomuş o yüzden haziranı bulamazkaydirigubbakcemile3

kızlar maalesef bihterle behlül ü kimin gördüğü hemen açıklanmayacakmış birkaç bölüm sonra açıklanacakmış.:oklava:

sırnaşık şeysırnaşık şey supersiniz kızlar yaa :lepi::lepi:

yalnız fragmanda asıl ağlaması gereken adam adnan sırıtıo hep salahklaelaelaelaelae
bu ayar ii saf olmasa işler bu kadar ilerleyemezdiikaydirigubbakcemile3
kızlar maalesef bihterle behlül ü kimin gördüğü hemen açıklanmayacakmış birkaç bölüm sonra açıklanacakmış.:oklava:

haydaaaa

Evet hiçbişey anlaşılmıyo :umursamaz: ama filmin müziğinde kimse görmedi ikimizi diyodu :jeyyar: mesaj alınmıştır. kaydirigubbakcemile3

fragmandan hiç birşey anlaşılmıyor dediğiniz gibi arkadaşlar....Bir an önce başlasın yaaa valla hayatımızı diziler dolduruyormuş:))))

güzel olmuş fragman amaçlarına ulaştılar bizim heyecanla beklememizi istemiyorlarmı zaten mafoldumben

ama filmin müziğinde kimse görmedi ikimizi diyodu :jeyyar: mesaj alınmıştır. kaydirigubbakcemile3

zemuszemus :lepi: zemuszemus

bende sabah gördüm tvde fragmanı biseycik anlamadım valla az daha acıklayıcı bisey olsaydıda bizde dokuz dogurmasaydık surda laelaelaelaelae

eee şimdi elif hamileyse bebeğini düşürür kesin doğurtmazlar

Üstüne Bihter'de ona inat hamile kalır, olan yine bize olur.

:delphin:

Yaaa elif hamılemı kalacakmıs.... -tatlicadiarzu-
Tobe yarabbım yaa nerden cıktı sımdı bu velet ?? :1closedeyes:
Nerden anladınız kı, ben fınalden berı takıp etmıyorum heralde baya bısey kacırmısım..
:kahve:

Back
X