• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

bence eğer ki bu haber doğruysa çok yakışırlar..sevinirim ben bu duruma..çünkü girdiği her proje çok başarılı olmasına rağmen ne oldumcular gibi şımarmayan bi beren saat var karşımızda..kıvanç da aynı şekilde..ne güzel olur işte :)

kızlar kıvancın şu haline bakın
kivanc.jpg

ahanda oldu çok komik ha meşhur olmadan önceki hali bülent beğenmemiş klipte oynatmamış

şşşşt noluyo burdaaaa meydanı boş buldunuz behlülümü payylaşıyonuz çekilin bakim elinizi gözünüzü sürmeyin ilk bölümden beri benim diye kota koymadımmı ben size kötükedihüso pek uğrayamıyosakta gözüm üstünüzde ona göree :olmaz:

benim burda tv yok perşembe günü ayrıntılı özet geçeceksiniz bana ecmel özellikle sen canım tavukları yedin kazı verme zamanı
sengözlerimebaksanab (tahsilata gelen üye simi ) :roflol: :roflol:

şşşşt noluyo burdaaaa meydanı boş buldunuz behlülümü payylaşıyonuz çekilin bakim elinizi gözünüzü sürmeyin ilk bölümden beri benim diye kota koymadımmı ben size kötükedihüso pek uğrayamıyosakta gözüm üstünüzde ona göree :olmaz:

benim burda tv yok perşembe günü ayrıntılı özet geçeceksiniz bana ecmel özellikle sen canım tavukları yedin kazı verme zamanı
sengözlerimebaksanab (tahsilata gelen üye simi ) :roflol: :roflol:

noktasına virgülüne kadar yazacam yavrim.
azmı nasiplendim senden. :roflol:

Back
X