• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Kesin Beşir gördü:lepi:

Zaten Bihter arabayla geldiğinde acaip gerildi Beşir...Firdevs Hanım kendine sevgili yapmış ve geçen haftaki davette sanırım bolca kaybetti.Gitti güzelim mücevherler:delphin:
Bakalım Bihter Adnan Bey'e ne yalan atabilecek Peyker ile ilgili...Ayrıca artık Nesrin'de Bihter'den şüpheleniyorkaydirigubbakcemile2

Önümüzdeki haftaki fragmandan da hiç birşey anlayamadım vallahiakannehir

lan o kadar bekledim kimin gördüğünü göstermedi :mymeka:

Bence kimse görmedi -tatlicadiarzu-

salak eniştenin sesini değiştirmişler o ne ya vik vik..bence eski sesine geri dönsün...

salak eniştenin sesini değiştirmişler o ne ya vik vik..bence eski sesine geri dönsün...
ay sabah sabah güldürdün beni:roflol::roflol:,ben de baştan oyuncu değişti zahnettim:sinifsinif:,bakınca bu ne tip aynıCADIARZU,ses başkakaydirigubbakcemile3,belki ilk gün böyle dalga geçtiler..:roflol:

Bence Beşir gördü..Firdevs görmüş havası veriyorlar.Küpeyi Beşir aldı..Küpe seradan alınırken Nihal Matmazelle eve gidiyordu. Firdevste evde içki içiyordu. Geriye bi tek Beşir kalıyor..Firdevs sadece tahmin ediyor.

Bence Beşir gördü..Firdevs görmüş havası veriyorlar.Küpeyi Beşir aldı..Küpe seradan alınırken Nihal Matmazelle eve gidiyordu. Firdevste evde içki içiyordu. Geriye bi tek Beşir kalıyor..Firdevs sadece tahmin ediyor.

kaydirigubbakcemile5

Bihter nihayet erdi muradına yatta:umursamaz:

Vawww kaynatmışınız gene dedektifler burayı.....
Şüpheliler listesi giderek artacak, bizde gerim gerim gerilecez.
Akşam oğluşum bile reklemlara sinnir oldu...

bence gören annesiydi.çünkü bihter nerde diye sordu.beşir de görüş olabilir.matmazel de camdan bakarken tahmin etti diye düşünüyorum.

ayy saat kaçtan beri yorumları okuyorum.. bende akşam izleyemeyenlerdenim :1closedeyes: işyerindeyim şimdi netten izliyim dedim daha 1. partta patronlar geldi pöff çatladım meraktan yaa gerçi yorumlarınızı okuyunca azda olsa merak gidio ama izlemek başka tabi.. ben bihterin o seradaki elbisesine ve ayakkabısına bayıldım ..bide behlül arabayla durdugunda ağaçların orda nasıl duruyodu öyle ya saçıyla oynuodu bi yandan behlülün gözlerinden ateş çıkıodu resmen kaydirigubbakcemile3
kim olsa giderdi peşinden ..

bence gören annesiydi.çünkü bihter nerde diye sordu.beşir de görüş olabilir.matmazel de camdan bakarken tahmin etti diye düşünüyorum.

Matmazel çok önceden tahmin etmeye başladı zaten..Dün akşam ikisini de bahçede göremeyince tahmin eden bence Firdevs'ti. Gören Beşir..

evin hizmetçileri anlıcak ilk demek nesrininde aklına düştü kurt ve dünkü bölümde bahçe sahnelerinde beşir hiç görünmedi, bence çalıların arkasından izleyen oydu ve o gördü ama küpeyi odaya koymaya cesaret edebilmesi tuhaf
matmazel zaten acayip şüphe duyuyo durumdan, firdevs zaten tam çakal tahmin ediyo aralarında bişey olduğunu
bihterin gözlükleri çok şıktı gerçekten, behlül çok sararmış ve acayip şimarık bi tip olmaya başladı dizide
adnanda bihterin yalanını yakaladı ama hemen inanır söylediğine daha doğrusu inanmak ister safff

Firdevs sevgili yaptı diye o kadar stres yapıp kendini içkiye verip bihterin stres içinde eve gelmesini beklemezki.. veya neden Adnan'ın dışarı çıkmasını engellemeye çalışsın ki durduk yere? Adnan çıkmasın onları basmasın diye onu bahçeye çıkmaktan vazgeçirdi ve konuyu değiştirdi. Firdevs'in gördüğü çok belli zaten altı çizile çizile Firdevs'in gördüğü üzerinde duruluyor. Küpeyi odaya bıraktı ve Bihter'in eve gelip küpeyi görmesini sağlayıp hemen arkasından odaya gelip onunla bu konuyu konuşacak.

Beşir neden küpeyi almak için uğraşsın ki? Hem Beşir Bihterin küpesinin düştüğünü nerden bilecek? O duymadıki Bihterin küpesinin düştüğünü. Ama Firdevs biliyor. O öğrendi küpesinin düştüğünü.

Beşir'de mademoisellein evinde ona yardım ediyordu.

Bu olayın Beşir ya da Adnan tarafından biri tarafından öğrenilmesi için çok erken. Daha koskoca bir sezon işlenecek bir hikaye bu. Beşir görürse işler erken öğrenilmiş olacak.

Ama Firdevs'in öğrenmesi mantıken daha kusursuz bir hikaye gelişimi sağlar.

bence firdevs gördü , o gece firdevs hanım gayet neşeli döndü Adnan bey ve bihteri sordu ,, daha sonra bahçeye çıktı ,,, o zaman kadar herşey yolundaydı , ama salonda karanlıkta oturupta içki içerek onu ağlatacak ne olabilir ki o arada bu kadarda şaşırtma olamaz bence firdevs gördü,, hatta son olarakta bihterinn arkasından odaya girdi ve bitti...BENCE FİRDEVS.

Back
X