• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

firdevs gördü bence hatta makmazelde gördü
gerci her bölüm sonunda agızlarını acıp dik dik bakıyolar aha tamam gelecek bölüm iş bitti diyoruz gelen bölümde ayrılan agızlar birden gülen yüze dönüyo kaydirigubbakcemile3
harika bi dizi hiç kacırmıyorum
beren saat cok güzel ama seksi olmak için neer neler yapıyo yani o şekillere kim girse okadar seksi olur beren saat gercekten bu dizide cok hafif kalıyo yani berenin yerine yaprak dökümündek gelin ferhunde olsaydı bari hiç fena olmazdı ve gayet de hos olurdu hem seksi hem kötü hem neyapacagı belli olmayan kadın kaldırıyo yani bu tarz filmleri beren saat ezik duruyo bu filmde firdevsin vahşi kızı olmayı kaketmiyor malesef kaydirigubbakcemile2

Matmazel görse ruh gibi dolanırdı ortalıkta bunların ilişkilerinden şüphelendiği zamanlarda nasıl bakışları vardı hatırlasanıza sadece herşeyin farkındayım gibi bi ifadesi var.Görmedi o tahmin ediyo çünkü onların ilişkisinden şüphelenmişti.Hem görmüş olsa o kadar rahat mı olur olanları tahmin ederek konuşuyo Nihal'e öğütleri flan onu gösteriyo CADIARZU

ewett işte bu kesinlikle fırdevsin işi ,, hatta bihter küpeyi eline aldı bakıyodu kapı açıldı firdevs geldii,, bence kesinlikle firdevs..
Yavru kuşum neslihanım küpe seradan alındığı zaman Firdevs evdeydi..yerimseniben
Matmazel görse ruh gibi dolanırdı ortalıkta bunların ilişkilerinden şüphelendiği zamanlarda nasıl bakışları vardı hatırlasanıza sadece herşeyin farkındayım gibi bi ifadesi var.Görmedi o tahmin ediyo çünkü onların ilişkisinden şüphelenmişti.Hem görmüş olsa o kadar rahat mı olur olanları tahmin ederek konuşuyo Nihal'e öğütleri flan onu gösteriyo CADIARZU

kaydirigubbakcemile5

Bencede matmazel görmedi arkadaşlar onlardan biri görse zaten dizinin bitmesi lazım çünkü kesinlikle söylemeleri lazım Adnan Beye...
Bence de Firdevs gördü zaten kitaptada öyleydi sanırım..Zaten hemen kendine sevgili yapıyor o da fragmanlarda gördüğüm kadarıyla...

Kızlar Firdevs neden ağlıyordu o zaman yani o görmediyse?

Bencede matmazel görmedi arkadaşlar onlardan biri görse zaten dizinin bitmesi lazım çünkü kesinlikle söylemeleri lazım Adnan Beye...
Bence de Firdevs gördü zaten kitaptada öyleydi sanırım..Zaten hemen kendine sevgili yapıyor o da fragmanlarda gördüğüm kadarıyla...

Kitapta Firdevs değil canım..Beşir..O yüzden Beşir diyorum ben...

Kızlar Firdevs neden ağlıyordu o zaman yani o görmediyse?

eski sevgilisi vardı ya,bihterin babası öğrenmişti hani.yine o sevglisiyle beraber olacak sanırm.bihterin babasının ölümüne neden oldu ya,o yüzden ağlıyo olabilir ve bihtere söylemeye çekiniyodur yani bence böyle........

Firdevs Bihterin odasına girdi ya sonunda bence orda çok alakasız bi şey söyliycek Bihtere..

yeni sezonun başlamasıyla iyimi oldu anlamadım işler iyice bir karıştı..:sinifsinif:

Bende Beşir ihtimalini düşünmeye başlamıştım ki
sonradaN Beşir'in Bihter'in odasına girmeye cesaret edemeyeceğini düşündüM..
Matmazel deseniz böyle imalı tavırlar yapıp "ha bak gördüm"
veya "hadi bakalm Bihter hanım düşün düşün dur" diye düşünecek birisi değiL..
E küpe görüntüsünden daha sonra Bihter'in odasına çıkan
Firdevsti (yani bölüm sonunda).. En sonda acaba bizi merakta bırakmak içiN mi Firdevs ve küpe ikilisini gösterdiler..
Ay merak ettim yahu Fragmanlarda
hatırladığım kadarıyla Firdevs Bihter ağırlıklıyDı.

rtük ceza vermiş artık öpüşme olmucakmış bizimkilerin gözünü fena korkutmuş anlaşılan. tamam sevişme sahnesinden geçtim, öpüşmediler bile. behlül alnından falan öpüyo bihteri yusuf miroğlu tarzı böyle. komikti sıradanlaştıracaklar ikisi arasındaki tutkuyu, elektriği.kaydirigubbakcemile3

fragmanda firves bi arabadan iniyo ve öpücükler yolluyo
kesin kendi aşkını anlatıyo bihtere

arkadaşlar onları görem firdevsdi adnan bey odaya girdiğinde ağlıyodu ...
ondan sonra o sahneyi gözünden canlandırdı ... tabure düşünce hemen irkildi firdevs ve kaçtı.........

arkadaşlar onları görem firdevsdi adnan bey odaya girdiğinde ağlıyodu ...
ondan sonra o sahneyi gözünden canlandırdı ... tabure düşünce hemen irkildi firdevs ve kaçtı.........

gözünde canlandıran firevss değil
bihterdi
ve yine diyorum onları gören ne firdevs ne matmazel
bnce beşir

Back
X