Aşk-ı Memnu Kanal D

deniz hanımın elleri buz gibi ve titriyordu da bu olamazmı ki?

Bugün Yüksel Aytuğ ben kimin gördüğünü biliyorum tabiki söylemiycem demiş..Merak edenler kitabı alıp bakarlar diyo..Kesinlikle Beşir:lepi:

Bugün Yüksel Aytuğ ben kimin gördüğünü biliyorum tabiki söylemiycem demiş..Merak edenler kitabı alıp bakarlar diyo..Kesinlikle Beşir:lepi:
evet beşirde gördü ama aynı anda bihterin anneside gördü.ve bunu koz olarak kullanıcak kızına.zemuszemus
romanını bende biliyorum,sonunuda biliyorumm.ama söylememm kaydirigubbakcemile3

ben bugün tekrar izledim ,, bihter ve behlül izlemekten diğerleri ne alemde takip etmiyodumm ,, Adnan bey mektupları görüyor ve eline aldığı kutuyu sanırım hatırladı bihterin bir gece matmazelin odasında mektup ararken açmaya çalıştığı kutu ,, gerçi matmazel babama yazdığım mektuplar diye geçiştirdi ama Adnan anlamıştır sanırım..

ecmel yüksel aytuga göre beşir diyorum ecmelcim bakalım oda yanılmasında bizi..mafoldumben

aynennnn bende beşir diyorummm..
firdevsin derdi başka ama anlayamadımm kesin borcu vardır yine

bende karpuz gibi düşünüyorum yine kumar oynayıp bir sürü para kaybetmiştir ve bihtere nasıl söyleyeceğini düşünüyor kara kara öyle bişeyse inşallah bihter bu sefer evden kovar onu ve hizmetçisini

ecmel yüksel aytuga göre beşir diyorum ecmelcim bakalım oda yanılmasında bizi..mafoldumben

En başından belliydi canım.Şaşırtmaca bekliyoduk zaten. Beşir üstünde fazla durmadılar ilk bölüm oklar firdoyu gösterdi hep.
Senaristler geçen sezon bizi iyi kekledi biliyosun.
Ama yemezler artık. :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…