• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

En başından belliydi canım.Şaşırtmaca bekliyoduk zaten. Beşir üstünde fazla durmadılar ilk bölüm oklar firdoyu gösterdi hep.
Senaristler geçen sezon bizi iyi kekledi biliyosun.:kızgın:
Ama yemezler artık. :dilcikar:

kaydirigubbakcemile5

bencede şaşırtmaca var
beşir çıkacak acaba bunu ne zaman bize açıklıcaklar
haftalarca firdevs mi beşirmi kritiği yaptırmasalar bari

beşir görseydi tepki verirdi bence aman kimgördüyse gördü mercimeği fırına verdiler yasak aşk başladı hiç tasvip etmediğim bir durum bihter madem seviyorsun aşık oldun boşa adnanı sonra ne halt ediyosan et genç güzel baştan dedi firdevs ona daha çocuk sonra pişman olur dedi bihter sırf annesine inat evlendi adnan beyle yazık oldu adnan beye

amann beşir gördüyse no problem o bizden sorun olmazzkaydirigubbakcemile3

öyle deme ya çocuk askere gidemediğine mi üzülsün, nihale mi yansın yoksa evde dönen dolaplara mı şahit olsun ona da yazık oda insan evladı kaydirigubbakcemile3

öyle deme ya çocuk askere gidemediğine mi üzülsün, nihale mi yansın yoksa evde dönen dolaplara mı şahit olsun ona da yazık oda insan evladı kaydirigubbakcemile3

HARİKAAAAAalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende ilk baştan öyle düşündüm ama zamanla izleye izleye yüzlere iyice alıştık muhteşem bi dizi hele nebahat çehreye bitiorum

ya kızlar ben birşey daha farkettim
madem beşir diyorsunuz tamam ii güzel de..............eğer o gördüyse
neden nihale karşı tavrı hala değişmedi??hala bir soğuk davranıyor..
eğer behlülle bihteri yakalamışsa nihalin masumiyeti anlaşılır değil mi?
yoksa bu da senaristlerin oyunu mu aaa.....yeter ama ya...

ya kızlar ben birşey daha farkettim
madem beşir diyorsunuz tamam ii güzel de..............eğer o gördüyse
neden nihale karşı tavrı hala değişmedi??hala bir soğuk davranıyor..
eğer behlülle bihteri yakalamışsa nihalin masumiyeti anlaşılır değil mi?
yoksa bu da senaristlerin oyunu mu aaa.....yeter ama ya...

Bi ara matmazelin evinde Beşir Nihale gülümseyerek bakıyodu..

Back
X