Aşk-ı Memnu Kanal D

çocuk dumur oldu da ondan etkisi geçince normale döner biz bile etkisinde baya bi kalmıştık o sahneninkaydirigubbakcemile3

Matmazelin evi de ne biçim ama boğaza naaazır..şakkıdı
Bir mürebbiye için kirası fazla değilmi?delikafadulden
Kirayı Ednan mı ödeyecek acaba?
:uhm:

kadın yıllardır aldığını kenara atmıştır yalıda hiç bi harcaması olmadı ee onun aldığı maaşta maaştır ama o evler ona az

Az önce sesli reklamını gördüm ama tam olarak bişi anlaşılmıo sırnaşık şey
Sanırım Behlül'ün ex aşkı elif Nihalle Behlülü birlikte sanıo :roflol:
Behlül matmazelle konuşmaya gidio. Matmazel gene sokup sokuşturuo sırnaşık şey
Eeee hade bakalım ne olcak bu bölümde

aman Elif eksik kalmıştı bir bölüm ortaya çıkmamıştı ne güzel kaydirigubbakcemile çık aradan Elif :roflol:

firdevs hatun galiba..güçlü içgüdüleri sayesinde olayı sezen firdevs hanım biricik kızının arkasını toplama kararı alır ve küpeyi yerine koyar..sonnnnnnnnn

firdevs hatun galiba..güçlü içgüdüleri sayesinde olayı sezen firdevs hanım biricik kızının arkasını toplama kararı alır ve küpeyi yerine koyar..sonnnnnnnnn

biliyordum biliyordum biliyordumm :lepi::lepi:

yanılmış olabilirmisin jülii:1no2: bende firdevs die düşünüyorum hepppsüprizzzzz

Günaydınlarr. opuyorumnanaktan

Elifle Behlül bu denli küsken. Hatta kavgalıyken nası oluyoda elif hamile kalıyoo. :ecrin_bebek:
Bu elif bu saatten sonra behlülün kollarına atarsa kendini ay ne diyim artık bu kıza.
Yada bebeğin tohumları erken atılmış olabilirmi. fisfisfis :kedi:

Günaydın şekerim...opuyorumnanaktan

Bence olabiler.Çünkü maşallah Elif ilen Behlül'ün normal sahnesini hatırlayamayacak kadar az buluyorumkaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerim...opuyorumnanaktan

Bence olabiler.Çünkü maşallah Elif ilen Behlül'ün normal sahnesini hatırlayamayacak kadar az buluyorumkaydirigubbakcemile3

:jeyyar:
Behlül bihterle tavan yapmışken elifle tek geceliğine bile olmaz artık.şakkıdı

julyetim buda nerden çıktı. akannehir

düşündüm beşir olmadıgına karar verdim
beşir bu kadar sessiz kalacak bir tip.degil
heleki adnana karşı bu kadar nankör olmaz.
ve küpeyi odaya çıkaramaz.
beşir hiç üst kata çıkmadıki bugüne kadr

nebilim çok inandırıcı gelmedi
o yüzden yine firdevse takıldım
kızının arkasını topladı seraya arka kapıdan gidip
koruya uzanan bir arka kapı var o evde..delikafadulden

ya firdevs o kadar atlelit yapılımı sence.
adnandan önce bahçeye inip kızıyla ikisini dinleyecek, izleyecek kadar.
arka kapı diyosun peki izleyen kimdi alt bahçede bunları.

sesli fragmanı izledim ,, bihter annesine bundan kimseye bahsetme diyordu ,, neden acaba??? yoksa firdevsmi gördü??of ya behlülde nihali alıp yine gecelere akmış herşey normal demekki:mymeka:

Matmazelin evi de ne biçim ama boğaza naaazır..şakkıdı
Bir mürebbiye için kirası fazla değilmi?delikafadulden
Kirayı Ednan mı ödeyecek acaba?
bende izlerken onu düşünmüştüm acaip deniz hanımda maşallah bir eve taşındı şok ben daire falan bekliyodum bir de baktımki boğaz manzaralı süper bir ev yani evin manzarası bile süper adnan beyin hizmetçileri bile şanslı keşke herkesin adnan bey gibi patronları olsa ah nerede:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya firdevs o kadar atlelit yapılımı sence.
adnandan önce bahçeye inip kızıyla ikisini dinleyecek, izleyecek kadar.
arka kapı diyosun peki izleyen kimdi alt bahçede bunları.

kafam çok karıştı..

süpriz biride çıkablir..akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…