• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Dizide ne olacak bilmiyorum da .. Bildiğim kadarıyla kitapta Matmazel evden gönderiliyordu ..

Bakalım Adnan Bey gönderecek mi.. aşk yoktu aralardaa.

evdeki neredeyse herkes gidiyor ama yasak aşk ortaya çıkınca matmazel geri geliyor diğerleri kendi hayatlarında beşir ölüyor bihter ölüyor behlül kaçıyor cemile evlenio başkasıyla nihal adnan bülent matmazel başbaşa kalıyor ölene kadar birlikte oluyorlar.....

evdeki neredeyse herkes gidiyor ama yasak aşk ortaya çıkınca matmazel geri geliyor diğerleri kendi hayatlarında beşir ölüyor bihter ölüyor behlül kaçıyor cemile evlenio başkasıyla nihal adnan bülent matmazel başbaşa kalıyor ölene kadar birlikte oluyorlar.....

bir yasak aşk herkesin hayatını kökten etkiliyor beşire çok üzülüyorum demek o da ölecek :çok üzgünüm:

valla kızlar birşey diyeyim mi.
bu diziler kitaplara göre oynamıyor bence..
tabiki dizayn tema aynı gibi ama
izleyici kitlesine göre de oynatıyorlar biraz....

şu nihali çok seviyorum ben yaa en sevdiğim karakterlerden bir tanesi
ne kadar çekilmez,kıskanç,çocuksu ve acayip giyiniyor olsa da..gerçi
giyimi de o yaşa göre öyle olması gerekli...kibar bir kız gbi..

en gıcık olduğum da bihterin annesi ve hizmetçisi..
arasalar böyle bu kadar rolüyle bütünleşecek bir oyuncu bulamazlarmış yani..:))

Ben de Bihter'in annesine bayılıyorum.:jeyyar: Onu görmek için bir gün Konak'ın önünde bekleyeceğim,ama pek sevmem öyle şeyleri.:utangac:Çarşamba günleri çekim oluyor genelde.Akşam saatlerinde denk geliyorum.[/COLOR]

ay bende bayılıyorum o kadına yakın olsam giderdim biterin annesini görmeye,bide bihter abarttı bence ya neydi o bağırmalar çağırmalar ,ayrıca nihal da çok tatlı çok kibar bir kız ya mutlu olmasını istediğim tek karakter o dizide

fragmanı izleyemeyenler için hala

Firdevs Hanım: o çocuk çok tehlikeli olabilir,derhal gitmesi lazım bu evden.. (diyor,gözlerini devirerek)
Bihter:zafer kazandım zannediyorsun değil mi?(Firdevs Hanım a söylüyor)
Adnan Bey: bu ne tutarsızlık ,ne duruma düşürdün beni(Bihter e söylüyor,Bihter şöyle bir göz süzüyor)
Bihter:Ben senin problemlerine yeterince zaman ayırıyorum.

Firdevs Hanım:Bihter nereye?
Bihter:spora gidiyorum sonra Adnan la buluşucam yemek yiyeceğiz.

deniz kanarındaki cafede otururlarken(ki bence favori sahnem bu olacak,fazlaca heyecan ve tutku var)
Behlül:Beni sen çağırdın.
Bihter:Ne diyosun sen?
Behlül:ben ,bir kadının konuşmadan söylediklerini çok iyi duyarım Bihter.

Nihal ve Beşir sahnesi
Beşir:Nihal
Nihal:çek elini,ne cüretle bana elini sürüyosun?

Firdevs Hanım:çocuklar artık büyüdü.Deniz Hanım misyonunu tamamladı bence bu evde

Nihat:Firdevs Hanım hayatının en büyük hayal kırıklığını,siz Bihter i istediğiniz gün yaşadı
Adnan :Neden?
Nihat: çünkü kendisi için bir teklif bekliyordu

son sahne
Behlül:hiç o kadar masum değilsin,ben senin kurbanınım aslında

dur bakalım ne olacak,yürü be Behlül;
bu bölüm güzel replikler yazmışlar Behlül e
bakalım bitter çikolata ne diyecek,masum ayağına yatmasın gene

Nihat Adnan Bey'e Bihter'i istediği zaman Firdevs Hanım'ın kendisi isteyeceğini düşündüğünü söyleyince şok geçirdiFirdevs'le arasına mesafe koymaya başlar herhalde.

Behlül'ün ''hiç o kadar masum değilsin,ben senin kurbanınım aslında'' demesi güzeldiBihter ne tepki vericek acaba?Bir an evvel karşılık gelsin artık ondan da

Ayrıca bu replikler de çok ilgi çekici:

(deniz kanarındaki cafede otururlarken)
Behlül:Beni sen çağırdın.
Bihter:Ne diyosun sen?
Behlül:ben ,bir kadının konuşmadan söylediklerini çok iyi duyarım Bihter

İkisi göz göze bakışıp mı kafede buluşuyorlar aca

Deniz hanım çok iyi bir gözlemci bence.
Bu yasak aşk başladığında onun da uyuyacağını hiç sanmıyorum.
Tabi kadıncağızı evden yollamazlarsa.
Bihterinde anasından aşa kalır yanı yok çünkü.
Deniz adnan ın boynuzlanmasına (kaba bi tabir oldu ama) müsade etmez zanımcaa...

Deniz hanım çok iyi bir gözlemci bence.
Bu yasak aşk başladığında onun da uyuyacağını hiç sanmıyorum.
Tabi kadıncağızı evden yollamazlarsa.
Bihterinde anasından aşa kalır yanı yok çünkü.
Deniz adnan ın boynuzlanmasına (kaba bi tabir oldu ama) müsade etmez zanımcaa...

aslında bihter. şimdi denizle adananın beraber olmasını istiyo...CADIARZU

firdevsinde dedigi gibi işine geliyo...sengözlerimebaksanab

dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.....:mymeka:

gidecekmi firdevs hanım

yok arzucum gitmez firdevs...

elinde kozlar var bihtere karşı kullanırın ..

bihter fikir deiştirip annesinin kalmasını isticek..........son anda....

adnanda zaten diyoki fragmanda ..bu ne tutarsızlık diyo bihtere.................

24. Bölüm Özet

Bihter geri adım atıyor

Annesiyle büyük bir çatışmanın içine giren Bihter, Firdevs bildiği her şeyi anlatmaya karar verince köşeye sıkışıyor ve geri adım atıyor.
Evden gönderileceğini anlayan Firdevs, elindeki büyük kozu kullanmaya ve bütün bildiklerini anlatmaya karar verir. Köşeye sıkışan Bihter, Firdevs’e boyun eğer.
Bu andan itibaren ipler artık Firdevs’in elindedir.
Bihter, annesine yenildiği için Behlül’ü suçlar ve giderek aralarındaki gerginlik tırmanır.
Nihal, Beşir’e nişan gecesi çıkardığı olayla ilgili hala tavırlıdır. Bu olayın üzerini örtmek isteyen Beşir, Nihal’in sert tepkileriyle bir kez daha kırılır ve işten ayrılmaya karar verir.
Firdevs Hanım ve Bihter arasında kalmaktan yorulan Adnan Bey, Nihat’tan Firdevs Hanım’la ilgili şoke edici bir gerçeği öğrenir ve huzursuzluğu daha da artar.
Firdevs evdeki hakimiyetini garantiye almak için bu kez de Adnan’a karşı yeni oyunlar oynamaya başlar. Her attığı adımla istediğini elde edecektir.

özte baksanıza demek bihter firdevsin eline düşüyo işi harbiden zor
acayip merkak ettim
10032009013631.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X