Aşk-ı Memnu Kanal D

evet timsah gibiydi aynı çok komik ve korkunçtu =)
elif yüzüğü neden göndericek peki?

Ya ben behlülün yüzüşüne çok güldüm o ne haşin yüzüştü öyle van gölü canavarı gibi :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay sabah sabah qüldürdün bnı allah da senı qüldürsün emıkaydirigubbakcemile3

Kızlar cok guldum yaa suna bır bakıınn...:roflol::roflol:

Yalnız nihata salak demişler dızıdekı en ıyı kısı bence erkeklerden.. :mymeka:
süpper yapmışlar yaaaa:lepi:
acayip güldüm:roflol::roflol::roflol:

ama akşam firdevs amma çakaldı bihtere kök söktürdü:delphin:

Ya ben behlülün yüzüşüne çok güldüm o ne haşin yüzüştü öyle van gölü canavarı gibi :roflol::roflol::roflol:

tıpkı biir hayvan gibiydi ayrıcada çok itici yüzdü keşke normal yüzseydin..

sanki yarışmada gibiydi..........hiç hoşlanmadım.......yasakkelime

Bölüm diğer Aşk-ı Memnu bölümlerine oranla daha az entika doluydu.... Ben yinede hiç sıkılmadan izledim Firdevs Hanım'ın bölöfüne yenik düşüp onun evde kalmasını isteyen ve bu isteğiyle kocasını arada bırakan Bihter için bu bölüm cok zordu Herkeste papara yedi valla kızcagız...
Peyker'in saflıgıda beni yiyp bitirdi Anne kurnaz kardeş kurnaz;ama bu kız Pollyanna ile yakın arkadas olsa gerek Neyse babasın cekmiş diyelim...
Nihal'in Beşir'e yaptıgı davranıs cok terbiyesizcydi Sonucta kac senedir büyüdüğün kardeşim diye hipta ettiği biriyken bu laflar Beşir için cok agırdı ve en doğrusunu yapacakken yine askına yenik düştü Garibim....
Firdevs Hanım da olmasa yani... Her bölüm bi inlik yapmasa rahat durmuyor kadın Bu seferde Deniz Hanım'a taktı kafayı Aslında evin hakimiymiş gibi davranmasına cok sinir oluyorum Deniz Hanım'da alısmıs laf ebeliğine Aferin tuttum bu tutumunu...
O yüzme sahnesinde fragmandan ibaretmiş Ekstra birşey yoktu yani.... O sahneyi biraz daha süsleyebilirlerdi....
Nihat'ın Adnan Bey'e Firdevs Hanım hakkında bilmesi gereknleri söylemesi gercekten cok kayda değer bir haraketti Nihat dizinin basından beri sevmedigim bir karakterdi;ama bu haraketinden sonra kanım kaynadı birden...
Ayy Adnan Bey'e cok üzülüyorum Bu kişiler hayatına girdiğinden beri sinirleri harap oldu adamcagızın......

Ahh adnan ın ahh dertsiz başını nası derde soktun sen.
Anası bi yandan kızı bi yandan yiyip bitirecekler seni.
Caanım deniz hanımcım dururken gittin de bu cadalozu buldun.
Çek şimdi çeekk.
:delphin:

bihter anasına çekmiş çok tehlikele bi kadın
behlülle neler neler yapıo sonra gidip adnanın koynuna giriyo :delphin:

Kızlar, Okuyanlara soruyorum, Aşkı Memnu romanı bu dizideki gibimi allasen. Ne kadar karmaşık, ne kadar vıcık vıcık ilişkiler.

sadece fragmanlardan takip ediyorum diziyi, haaa birde betülyht'nin Aşkı Memnu durum açıklamasına dayanarak soruyorum.:delphin: Kim kime aşık, kimden hoşlanıyor, belli değil. Ne garip bir iş bu ya.benneyaptımki

romana göre giymiyo dizi..eklemeler var kuzu..günümüze uyarlandı roman matmzel adnana aşık deil..

romanda firdevs belülele sulanıyo behlül yüz vermıyo böyle aşk meşk yok yani....:1no2:

romana göre giymiyo dizi..eklemeler var kuzu..günümüze uyarlandı roman matmzel adnana aşık deil..

romanda firdevs belülele sulanıyo behlül yüz vermıyo böyle aşk meşk yok yani....:1no2:

Bu demek oluyorki günümü ilişkileri bu derece iğrenç:delphin:

Kızlar, Okuyanlara soruyorum, Aşkı Memnu romanı bu dizideki gibimi allasen. Ne kadar karmaşık, ne kadar vıcık vıcık ilişkiler.

sadece fragmanlardan takip ediyorum diziyi, haaa birde betülyht'nin Aşkı Memnu durum açıklamasına dayanarak soruyorum.:delphin: Kim kime aşık, kimden hoşlanıyor, belli değil. Ne garip bir iş bu ya.benneyaptımki

Yok kuzum o kadar karışık değil.:delphin:
Takip et perşembe akşamları.
Aşk entrika ihtiras nefret kin saftirik pilotonik aşklar. ömrü hayatında bu kadar çok duyguyu başka bi dizide bulamzsın benden sölemesi.
:roflol:

kızlar önümüzeki bölümlerde elifle behlül ayrılıyo...

behlül başka eve çıkıcakmış...

ve firdevs evden gitmicekmiş adnan kovana kadr..

ve bihter behlülü arabasında öpecekmiş....kaydirigubbakcemile5

birde spor salonumuz varki bütün dizimizin merkezi..

adnanın paracıklar spor salonuna gidiyo...

sabh akşam spordalar..:roflol:

Kızlar cok guldum yaa suna bır bakıınn...:roflol::roflol:

Yalnız nihata salak demişler dızıdekı en ıyı kısı bence erkeklerden.. :mymeka:

:roflol::roflol::roflol:Yemin ederim bundan daha iyi bir anlatım olamazdı.10 üzerinden 10.süper arkadaşım :lepi::lepi::lepi:

KIVANÇ REUTERS'I BİLE ŞAŞIRTTI

İngiliz Reuters ajansı, "Gümüş" dizisinin "Nur" adıyla gösterildiği Arap dünyasında popüler olan Kıvanç Tatlıtuğ sayesinde, Arap ülkelerinden Türkiye'ye gelen turist sayısında artış olduğunu yazdı. Ajans, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'a karşı çıkışının ardından Türkiye'nin Araplar için daha da popüler bir turizm destinasyonu haline geldiğini belirtti. Kıvanç Tatlıtuğ ile röportaj yapan Reuters muhabiri Daren Butler, "Türk medyası tarafından Ortadoğu'nun Brad Pitt'i olarak adlandırılan Tatlıtuğ, ülkesinin türizm endüstrisine katkıda bulunuyor" diye yazdı. Kıvanç Tatlıtuğ, Arap ülkelerine gittiğinde kendisine "inanılmaz bir ilgi gösterildiğini, insanların kendisini görünce çığlık atıp sevinçten ağlamaya başladığını" söyledi. Reuters, Türk dizilerinin yarattığı meraka bir de Başbakan Erdoğan'ın Davos çıkışının eklendiğini belirtti. Ajansın görüştüğü, turizm şirketi sahibi Serdar Ali Abet, geçen yıl Arap müşterilerinin sayısının yüzde 50 oranında arttığını, bu yıl ise Davos'ta yaşananların etkisiyle yüzde 100'lük bir artış beklediğini söyledi. Reuters haberinde, Türkiye'nin AB'ye girmeye çalışan laik bir ülke olmasına rağmen Arap ülkeleriyle kültürel ve dini benzerlikler taşıdığını belirtti. Haberde, ABD Başkanı Barack Obama'nın ziyaret edeceği ilk Müslüman ülkenin Türkiye olacağı da vurgulandı. milliyet haberden alıntıdır

KIVANÇ REUTERS'I BİLE ŞAŞIRTTI

İngiliz Reuters ajansı, "Gümüş" dizisinin "Nur" adıyla gösterildiği Arap dünyasında popüler olan Kıvanç Tatlıtuğ sayesinde, Arap ülkelerinden Türkiye'ye gelen turist sayısında artış olduğunu yazdı. Ajans, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'a karşı çıkışının ardından Türkiye'nin Araplar için daha da popüler bir turizm destinasyonu haline geldiğini belirtti. Kıvanç Tatlıtuğ ile röportaj yapan Reuters muhabiri Daren Butler, "Türk medyası tarafından Ortadoğu'nun Brad Pitt'i olarak adlandırılan Tatlıtuğ, ülkesinin türizm endüstrisine katkıda bulunuyor" diye yazdı. Kıvanç Tatlıtuğ, Arap ülkelerine gittiğinde kendisine "inanılmaz bir ilgi gösterildiğini, insanların kendisini görünce çığlık atıp sevinçten ağlamaya başladığını" söyledi. Reuters, Türk dizilerinin yarattığı meraka bir de Başbakan Erdoğan'ın Davos çıkışının eklendiğini belirtti. Ajansın görüştüğü, turizm şirketi sahibi Serdar Ali Abet, geçen yıl Arap müşterilerinin sayısının yüzde 50 oranında arttığını, bu yıl ise Davos'ta yaşananların etkisiyle yüzde 100'lük bir artış beklediğini söyledi. Reuters haberinde, Türkiye'nin AB'ye girmeye çalışan laik bir ülke olmasına rağmen Arap ülkeleriyle kültürel ve dini benzerlikler taşıdığını belirtti. Haberde, ABD Başkanı Barack Obama'nın ziyaret edeceği ilk Müslüman ülkenin Türkiye olacağı da vurgulandı. milliyet haberden alıntıdır

eee adamlar görüyor boylu poslu,pazulu,renkli gözlü yakışıklı çocuğu tabii ki gelirler..bütün türkler öyle diye sanıyorlar herhalde:))

Back
X