aslına bakarsan behlül de bihter de üni.okudular..isteseler pekala calısıp ta geçinebilirler..tabi yalı da değil de 750 tl civarında kirası olan bir evde..ama ikiside bu rahatlıktan vazgeçmezler..ee ne de olsa alışmış kudurmuştan beterdir:hulya:
Flimi izlerken BEŞİRE koptum :1rolleyes:
Delimidir nedir ya:1rolleyes:BAYKUŞ gibi heryerden çıkıyorr:1rolleyes:
Papatya gibi heryerde bitiyorrsırnaşık şeysırnaşık şey
aslına bakarsan behlül de bihter de üni.okudular..isteseler pekala calısıp ta geçinebilirler..tabi yalı da değil de 750 tl civarında kirası olan bir evde..ama ikiside bu rahatlıktan vazgeçmezler..ee ne de olsa alışmış kudurmuştan beterdir:hulya:
750tlye 100m2 ew anca tutulur, onlarn sadece salonları okadar:roflol:
dediğin gibi alışmışlar yaamazlar onlar ayrıca bu fedakarlık(!) içinde arada çok büyük bi aşk olması lazım, ben onların aşkına (!) inanmıorm :ecrin_bebek:
Ayyy..Behlül sorunca korkma falan diye tersledi ama..Bir gece önce kocasıyla,ertesi gün Behlülle Hatunda şaşırır baba kim diye?:uhm:naniknanik
Doğunca öğrenir.. sarı kafa bişeyse kesssin Behlül baba..sositososito
allah allah...bihter hamilemi?
biri günaydıııın demesin ...maç olduğu için fazla izleyemedim
firdevsin hastalığına üzüldüm... katya da baya üzüldü belli... bihter çok güzel ağladı bence,beren saat'in oyunucluğunun doruğa çıktığı bölümlerden biriydi bu bölüm... hele o puding sahnesi neydi öyle... adnan'a gerçekten çok üzülüyorum yaa... BEHLÜL BİHTER'E AŞIK DEĞİL,SADECE HEYECAN TATLI GELİYOR... bu bölümde bunu açıkca gördük... bihter çok üzülcek,çokkk... bihter ilerleyen bölümlerde %100 hamile kalcak,ee korkmasına gerek yok,nasılsa aldırır,hiç yapmadığı şey mi... nihal kotla falan çok güzel olmuştu... evet göğüsleri büyük ama elbiseden daha güzel durmuş o body bence... peykerçok gıcıklaştı,çokkk... heemn başladı kuyruk acısı... firdevsinkini biliyorduk zaten baştan beri ama peyker de çok değişti... gelelim finaleee; çoğunluğunda dediği gibi ya nihal dayanamıcak behlül diye seslencek,ya da bihter ya başkasıysa deyip açmıcak...
behlül markete mi bir yere gitti ya bence nihal kapıda beklerden arkadan behlül gelecek marketten bihterde sesleri duyup açmıycak kapıyı..
:roflol::roflol:belkıde oyle bısı beklıyodu:roflol:Firdevsin odaya girmesine bende şaşırdım belki Adnan çıplak hiç girilir mi:1rolleyes:
Firdevsin odaya girmesine bende şaşırdım belki Adnan çıplak hiç girilir mi:1rolleyes:
:roflol::roflol:belkıde oyle bısı beklıyodu:roflol:
ednanın dus almamasınada dızı boyunca sasırdım zatı:roflol::roflol:
Firdevsin odaya girmesine bende şaşırdım belki Adnan çıplak hiç girilir mi:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?