:roflol::roflol:bende aglayamam kı:roflol:
bence bihterin ağlayışı, ses tonu çok iticiydi. aynı yaprak dökümündeki necla gibi. güzel kızlar ağlayamıyor demekki :smiley-cool:
Cenabet cenabet gezdi dizi boyunca:mymeka:
odada olmadığını biliyodu şeker.. katya marangozhanemidir nedir orda olduğunu söylemişti :hulya:
firdevsiin ne hastaligi varmis kizlar orasini akcirdim ya?
ne vuruyon yah:roflol:cenebet nedemek:kedi:ya okadar bılmıyım napım boşuna demıyom +18 lık dızı dıyue:roflol::roflol:Cenabet cenabet gezdi dizi boyunca:mymeka:
:roflol::roflol:belkıde oyle bısı beklıyodu:roflol:
ednanın dus almamasınada dızı boyunca sasırdım zatı:roflol::roflol:
hmm ılk olaydan sonra dıkkatımı cekdı vallah:kedi:evet yahuu bak o kısmına dikkat etmemişim. Bu arada firdevsin nesi varmış duyamadım benn.?
ne vuruyon yah:roflol:cenebet nedemek:kedi:ya okadar bılmıyım napım boşuna demıyom +18 lık dızı dıyue:roflol::roflol:
bende gecen hafta estetık sanmısdım:roflol:göğsünde kitle varmış, ciddi bir şeyi yok firdevsin...
heheh nasıl bakıyonuz dızıye yaw:mymeka:vayy bak ben kaçırmışım burayııkaydirigubbakcemile3
Atölye yani:roflol:
O sahne daha sonraydı sanki adnanın odasına bilmeden girdi adnan bey diye sesleniyodu çünkü..
ya haksızmıyım dızı evlılere ıcın :roflol::1shok::1shok::teselli::teselli:vereliniortakvereliniortakCADIARZUakannehir
hmm ılk olaydan sonra dıkkatımı cekdı vallah:kedi:
bıde sızce behlulun evı nırde cok guzel bı yer tahmınım var ama emın degıılım..
denızı kesın karadenız ve agaclıkoyu olabılır dıye dusunuyomda emın degılım..bende gettım ama behlulun evı yokdusengözlerimebaksanab
ya haksızmıyım dızı evlılere ıcın :roflol:
kımse bızım gıbı bekarları dusunmuyo kı:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?