yok canım merdivenlerde bihterle firdevs bide katya karşılaştı firdevs nereye dedi bihter umursamadı gitti. Sonra katya evin şöferi varya nihale takılan onunla arka bahçeye geçtiler katya şöfere soruyodu ednan bey nerde diye o sırada bihter geldi katyaya sordu ednan nerde diye o da atölyede sanırım dedi çünkü şöfer onu atölyede ağlarken görmüştü. Firdevste ne olduğunu çözmek için bihterin odasına çıktı.ednan beeeyy diye seslend ama içerde olmadığına emin olmak için seslendi.
ya haksızmıyım dızı evlılere ıcın :roflol:
kımse bızım gıbı bekarları dusunmuyo kı:roflol::roflol:
ya haksızmıyım dızı evlılere ıcın :roflol:
kımse bızım gıbı bekarları dusunmuyo kı:roflol::roflol:
:roflol:ama manzarada guzeldır yanı o evde sevdıcenle uyanmak vallah behlul keyıf yapmayı bılıy zavallı ednan senağlamaartık bılsın ya yeterzaten evi gösterdiğinde ben onlara değil eve manzaya bakıyodum :)) sanırım şile kerpe civarı diye düşünüyorum.
ben kıtabını yazam onlara be dus almayı bıle unutuylar:umursamaz:yanlış bılgı verıyler:mymeka:ee öğreniyonuz işte fenamı kaydirigubbakcemile3:kedi:
yok canım düşünmezlermi sizi..düşünüp behlülü koymuşlar ya...kaydirigubbakcemile3
Ufff...yaaa..ben puding sahnesini kaçırdımmafoldumben..Bir taraftan börek yap :hulya:bir taraftan dizi takip etmek olur mu?:mymeka:
Ben de takıldım, Atnan ın cenabet gezmesine.kaydirigubbakcemile3.Bak bihter e kızıyoss ama ,aplam boy abdestini hiç sektirmiyoo..sırnaşık şey
yok canım düşünmezlermi sizi..düşünüp behlülü koymuşlar ya...kaydirigubbakcemile3
Ufff...yaaa..ben puding sahnesini kaçırdımmafoldumben..Bir taraftan börek yap :hulya:bir taraftan dizi takip etmek olur mu?:mymeka:
Ben de takıldım, Atnan ın cenabet gezmesine.kaydirigubbakcemile3.Bak bihter e kızıyoss ama ,aplam boy abdestini hiç sektirmiyoo..sırnaşık şey
firdevs kitlemi aldırmış bence kaçamak
yaptığı adamdan hamike kaldı çocuk aldırdı
kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: evet bihter herzamn banyoya girio yazık kız hasta olcak bi onunla bi onunlahiçte üşenmiooo :teytey:
ay yok behlul nekı :hulya:yok canım düşünmezlermi sizi..düşünüp behlülü koymuşlar ya...kaydirigubbakcemile3
ya zaten evde ıkı tv var ızleyemedım :roflol:komsuma gectım:roflol:ana pudıgnmı gormedımkı o sahneyı :bbo::bboSana yasak bu dizi o zaman:mymeka:Sen şimdi bihter behlülün pudingini yalayınca da noldu şimdi diye düşünmüşsündür:roflol:
2+1 bi evde bu tipleri düşünemiyorum :roflol:
Sana yasak bu dizi o zaman:mymeka:Sen şimdi bihter behlülün pudingini yalayınca da noldu şimdi diye düşünmüşsündür:roflol:
:roflol::1closedeyes::roflol:kafasını kuruttu ya daha ne etsın senağlamaEvet yaaa.Bi Atnan la dujjj..Bi Behlülle dujjj.Mevsimde serin olmaya başladı..Dizinin sonunda Bihter duj almaktan züttürü olcaka.s
yerimsenibenyerimseniben
ya zaten evde ıkı tv var ızleyemedım :roflol:komsuma gectım:roflol:ana pudıgnmı gormedımkı o sahneyı :bbo::bbokaa dıkkatlı ızlemısdım:roflol:
bıde burcu abamm yengecburcumuda ıstıyommsenağlamasenağlamaChess nerde ya o da gelseydi ya :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?