Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27. Bölüm Özet
Tutku, yasak aşkı körüklüyor
Behlül ile Bihter’in tutkuları, yasak aşkı körüklüyor. Ve bu aşkın kıvılcımları, Ziyagil yalısının duvarlarına sıçramaya başlıyor.
Atölyeye Bihter’i davet eden Behlül, Adnan Bey’in gelişiyle dehşete düşer ve gerçekleri saklamakta çok zorlanır
Firdevs Hanım, Deniz Hanım’a karşı elindeki büyük kozu vakit kaybetmeden oynar. Değişen dengelerle birlikte evde yepyeni cepheler oluşur. Kendisini soğuk bir savaşın ortasında bulan Deniz Hanım önemli kararların eşiğindedir.
Adnan Bey, Nihat’ın Bakanlık tarafından kabul edilen projesiyle ilgili olarak, Nihat’la birlikte Ankara’ya gider. Nihat’ın babası Hilmi Bey de aynı ihale için oradadır. Ziyagiller’i kendisine rakip olarak gören Hilmi, yenilgiyi bir türlü hazmedememektedir.
Adnan’ın yokluğunda Bihter’den uzak duramayacağını anlayan Behlül, kendinden kaçmaya çalışır. Ancak hem Behlül hem de Bihter duygularına karşı koyamamaktadırlar. Tutku aşkı körükler. Bu aşkın kıvılcımları, Ziyagil yalısının duvarlarına sıçramaya başlar
fragmanlardan izlediğim kadar zavallı nihan bişey bilmediği için kendi çağında yorumlar yapıyor behlüle...
ya bide bu adnan bey bihteri hiç mi kıskanmıyor,ne olursa olsun kıskanacak en kücük bir hareketini göremedim ben sonuçta çok genç ve çok güzel bir karısı var...
Bence yumuşatmaları iyi olmuş canım. Bizim rtük olay yapardı bunu.
rtük ten ziyade canım bizim Aile yapımıza ters..of ne biçim bi dizi ya her gecen gün heycalanıyo..ben bu önümüzdeki haftaki fragmanı heycanla bekliyorum...:lepi:
fragmanı çıkmadı mı daha :çok üzgünüm:
Bihter beni deli ediyor.O kadar iyi bir adam olan Adnan bey bunlari hic haketmiyor.
Ya birde benim anlamadigim,Behlül'e yapma uzak dur falan diyor ama sürekli
kendisi Behlül'ün pesinde.
Sesli fragmani izledim,evde bunlar tam öpüsürken iceriye biri giriyor.Ama bunlar
hemen ayriliyorlar.Ama bence dizi uzun olsun diye bu yasak askin ortaya
cikmasi da uzun sürecek gibi.Cünkü kitaba göre herseyi Besir Adnan beye
anlatiyor.Ya birde kitapta (netten özetini okuduguma göre) Nihal'le Behlül romanin basindan beri evlenecekleri söz konusuymus.
Bihter beni deli ediyor.O kadar iyi bir adam olan Adnan bey bunlari hic haketmiyor.
Ya birde benim anlamadigim,Behlül'e yapma uzak dur falan diyor ama sürekli
kendisi Behlül'ün pesinde.
Sesli fragmani izledim,evde bunlar tam öpüsürken iceriye biri giriyor.Ama bunlar
hemen ayriliyorlar.Ama bence dizi uzun olsun diye bu yasak askin ortaya
cikmasi da uzun sürecek gibi.Cünkü kitaba göre herseyi Besir Adnan beye
anlatiyor.Ya birde kitapta (netten özetini okuduguma göre) Nihal'le Behlül romanin basindan beri evlenecekleri söz konusuymus.