• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

27. Bölüm Özet

Tutku, yasak aşkı körüklüyor

Behlül ile Bihter’in tutkuları, yasak aşkı körüklüyor. Ve bu aşkın kıvılcımları, Ziyagil yalısının duvarlarına sıçramaya başlıyor.
Atölyeye Bihter’i davet eden Behlül, Adnan Bey’in gelişiyle dehşete düşer ve gerçekleri saklamakta çok zorlanır
Firdevs Hanım, Deniz Hanım’a karşı elindeki büyük kozu vakit kaybetmeden oynar. Değişen dengelerle birlikte evde yepyeni cepheler oluşur. Kendisini soğuk bir savaşın ortasında bulan Deniz Hanım önemli kararların eşiğindedir.
Adnan Bey, Nihat’ın Bakanlık tarafından kabul edilen projesiyle ilgili olarak, Nihat’la birlikte Ankara’ya gider. Nihat’ın babası Hilmi Bey de aynı ihale için oradadır. Ziyagiller’i kendisine rakip olarak gören Hilmi, yenilgiyi bir türlü hazmedememektedir.
Adnan’ın yokluğunda Bihter’den uzak duramayacağını anlayan Behlül, kendinden kaçmaya çalışır. Ancak hem Behlül hem de Bihter duygularına karşı koyamamaktadırlar. Tutku aşkı körükler. Bu aşkın kıvılcımları, Ziyagil yalısının duvarlarına sıçramaya başlar

27. Bölüm Özet

Tutku, yasak aşkı körüklüyor

Behlül ile Bihter’in tutkuları, yasak aşkı körüklüyor. Ve bu aşkın kıvılcımları, Ziyagil yalısının duvarlarına sıçramaya başlıyor.
Atölyeye Bihter’i davet eden Behlül, Adnan Bey’in gelişiyle dehşete düşer ve gerçekleri saklamakta çok zorlanır
Firdevs Hanım, Deniz Hanım’a karşı elindeki büyük kozu vakit kaybetmeden oynar. Değişen dengelerle birlikte evde yepyeni cepheler oluşur. Kendisini soğuk bir savaşın ortasında bulan Deniz Hanım önemli kararların eşiğindedir.
Adnan Bey, Nihat’ın Bakanlık tarafından kabul edilen projesiyle ilgili olarak, Nihat’la birlikte Ankara’ya gider. Nihat’ın babası Hilmi Bey de aynı ihale için oradadır. Ziyagiller’i kendisine rakip olarak gören Hilmi, yenilgiyi bir türlü hazmedememektedir.
Adnan’ın yokluğunda Bihter’den uzak duramayacağını anlayan Behlül, kendinden kaçmaya çalışır. Ancak hem Behlül hem de Bihter duygularına karşı koyamamaktadırlar. Tutku aşkı körükler. Bu aşkın kıvılcımları, Ziyagil yalısının duvarlarına sıçramaya başlar

güzel bir bölüm olacak sanki kaydirigubbakcemile2

fragmanlardan izlediğim kadar zavallı nihan bişey bilmediği için kendi çağında yorumlar yapıyor behlüle...
ya bide bu adnan bey bihteri hiç mi kıskanmıyor,ne olursa olsun kıskanacak en kücük bir hareketini göremedim ben sonuçta çok genç ve çok güzel bir karısı var...

adnan kıskanmıyo vede bihteri hiç anlamıyo.

yasından olgun hareketletr bekliyo bihterden....

fragmanlardan izlediğim kadar zavallı nihan bişey bilmediği için kendi çağında yorumlar yapıyor behlüle...
ya bide bu adnan bey bihteri hiç mi kıskanmıyor,ne olursa olsun kıskanacak en kücük bir hareketini göremedim ben sonuçta çok genç ve çok güzel bir karısı var...

evet behlül gibi yakışıklı birinden de hiç kıskanmıyor karısını, fazla iyi niyetli kaydirigubbakcemile

Adnan'da aldatılmayı hiç haketmiyo. Hem Bihter'e karşı hem Behlül'e karşı çok iyi. Bu arada kitabında Behlül Adnan'ın öz yeğeni. ınsan yengesiyle nasıl birlikte olur ya! Bence Behlül Bihter'e karşı bi şeyler hissettiği an evi terketmeliydi.

ay bu bölümde behlül bihtere tıpkı sevgilisi gibi tirip yapıo adnanı falan düşündükleri bunlaarın...heleki behlülün...

behlül dizide adnanın arkadaşının oglu kan bagı yok yanı soydlarıda farklı

behlüln öz amcası öldü..o bile kabul etmemiş behlülü. kan bagı yok dizide. yani. yumuşatmışlar tepki alır dei heralde.

Bence yumuşatmaları iyi olmuş canım. Bizim rtük olay yapardı bunu.

Bihter beni deli ediyor.O kadar iyi bir adam olan Adnan bey bunlari hic haketmiyor.
Ya birde benim anlamadigim,Behlül'e yapma uzak dur falan diyor ama sürekli
kendisi Behlül'ün pesinde.
Sesli fragmani izledim,evde bunlar tam öpüsürken iceriye biri giriyor.Ama bunlar
hemen ayriliyorlar.Ama bence dizi uzun olsun diye bu yasak askin ortaya
cikmasi da uzun sürecek gibi.Cünkü kitaba göre herseyi Besir Adnan beye
anlatiyor.Ya birde kitapta (netten özetini okuduguma göre) Nihal'le Behlül romanin basindan beri evlenecekleri söz konusuymus.

Son düzenleme:
Bihter beni deli ediyor.O kadar iyi bir adam olan Adnan bey bunlari hic haketmiyor.
Sesli fragmani izledim,evde bunlar tam öpüsürken iceriye biri giriyor.Ama bunlar
anlatiyor.Ya birde kitapta (netten özetini okuduguma göre) Nihal'le Behlül romanin basindan beri evlenecekleri söz konusuymus.

bihter pişmanlık yasıyo kendinden yaşça çok büyük biriyle evlendigi için çok hırçın şu aralar.

yok adnan 2010 hazıranında sezon finalınde ögrencekmiş..

Bence Bihter Adnan'ı babası gibi seviyo. Seviyo çünkü Behlül'le öpüştükten sonraki Adnan'a bakışları acıma sevgi dolu gibiydi. Hatta Adnan Bihter'e yeni imajıma mı bakıyosun diye sordu. Annesine inat evlendi ama sonra sevdi bence. Behlüle de aşık.

Dizide Adnan'ı canlandıran Selçuk Yöntem bi röpörtajında 'Adnan olanların farkına varsa dizi biter.' demişti...Daha çoook sündürürler o yasak aşkı....:delphin:

ben adnan beyi çok seviyorum yaaa çok sessiz sakin bir adam kimseye zararı yok ve çok karizmatik kıvanç tatlıtuğ a bu rol güzel gitmiş ama kötü olmak hiç gitmemiş firdevs hanımda tam bir cadı ama diziyide onun etrikaları götürüyor ... kafamçokkarıştı

bakalım bekliyoruz heyecanla

Back
X