Her güzelin bi kusuru vardır..a.s
Buraya bacakları çarpık ağzı yamuk kavga ederken hırlıyo diyen arkadaşların bacaklarını ağız yapılarını ve kavga ederken nasıl bi ses çıkarttıklarını çok merak ediyorum:roflol:
Buraya bacakları çarpık ağzı yamuk kavga ederken hırlıyo diyen arkadaşların bacaklarını ağız yapılarını ve kavga ederken nasıl bi ses çıkarttıklarını çok merak ediyorum:roflol:
zaten şu bizim ömür bayılır bihtere ve yamuk bacaklarına.....delikafadulden
neresine bayılıyosa.....delikafadulden
gelinmi alcak ne annamadımki....:dilcikar:
evet canm yanılmadın safım benm atölyede yatıyo bide gercek hayatlarda varmı acaba bu kadar anlayışlı beylerkaydirigubbakcemile3
nerde bizde öyle anlayışlı kocaaaa yavrum..bide dün dikkat ettinizmi adnan bihterin elbisesinin fermuarını yavaş yavaş açarken iyice aşağı derinlere doğru bakıyordu.nasıl bi şey olduğunu unutmuş adamcağız :kedi::kedi:
ayyy evet o sahne bayada bi uzundu öyle yavas çekti kii bana fenalık bastı :roflol:çok bakıyodu kıyamam yaa çok acıyom o admcağıza bihter zillisi şanslıdelikafadulden
:roflol: :roflol: hizmetçiler beşire, evdeki sosyetik bayanlar da behlüle sulanıyor..hatta firdevsle matmazel de Ednan Bey'den hoşlanıyor..kimse ev dışından birine aşık olmuyor ya ne ilginçler yabancıya varmıcak kimse nesrin dışında :roflol: :roflol:beşir de saf,o da nihal ona kalcak sanıyo..şakkıdı
:roflol: :roflol: hizmetçiler beşire, evdeki sosyetik bayanlar da behlüle sulanıyor..hatta firdevsle matmazel de Ednan Bey'den hoşlanıyor..kimse ev dışından birine aşık olmuyor ya ne ilginçler yabancıya varmıcak kimse nesrin dışında :roflol: :roflol:
evde okadar çok adam varki dışarıya gitmeye ihtiyaç duymuolar :roflol:
köşkte tam "piyasa caddesi" üzerinde piyasa yapıolar yani :roflol:
piyasa caddesi diye bi yer var mı acaba gerçekten, bu film nerde çekiliyo bileniniz var mı, gitmek istiyorum oraya. yada beraber toplanıp gidelim.
Sarıyer de Rami Koç a ait bir villa da çekiliyo canım.
Gidenlere oyuncular pas vermiyomuş şeker gidip sinir olmaya değmez.
sıcak evimizde oturup izlemeye devam.
Sarıyer de Rami Koç a ait bir villa da çekiliyo canım.
sarıyeri pek bilmem ama bi deneyelim bakalım belki bulurum. keşke açık adresi olsaydı :1rolleyes:Sarıyer de Rami Koç a ait bir villa da çekiliyo canım.
Hiç yani ne gidipte sinir olucaksın di mi?Onların p..olarını mı kaldırcaz..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?