Aşk-ı Memnu Kanal D

Vallahı ya ama super oldu o tokat tam yerıne oturdu.. aferın matmazel favorımdır zatıı... :lepi:

ayy ınanmıyorum ya bıtter ne uyuz bişi yaaaaaaaa...behlul sonunda tuzaklara düştü...

bihter iddayı sen kazanırsan lokum vercem mi demek istedi acep :jeyyar: :roflol: öyle bi baktıki aklıma başka bişi gelmedi... aşüfteeee kaydirigubbakcemile

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
suprensesi, Ben, Betuly, duyguuu, ebrudem, Ebruli84, fatma26, Juliet+, mmmf27, nurdannurdan, oarslancan, prensesa, rockerx, sblue, serzerdal, sunways, suzi19

Herkes ne kadar memnun Firdevs'in yediği tokattan :roflol::roflol:

Betuly, azra_sila, Ben+, duyguuu, ebrudem, Ebruli84, fatma26, Juliet+, mmmf27, nurdannurdan, oarslancan, prensesa, rockerx, sblue, serzerdal, suzi19

waooww... :lepi:

haftayaki bölümde firdevs tokatı yedi yaa kesin kaçırmam izlerim
baya saçmalıyolar ama enazından sürekli bşy oluyo ondan isliom

hala şoktayım ne fragmandı ya..
matmzel nası yapıştırıo firdevse.. o kadın böle bişi yaptığına göre firdevs mektupla ilgili bişiler söledi galiba.. o da çaktı firdevs e )

behlül le bihter kıskandırıolar birbirlerini hakakten.. dansta bakışmalar falan..
ama sonra bihter pencereden bakıo behlülde dışarda sonra adnan gelio bihter ağlıo..
yazıkk kız behlülle kavuşamadığı için ağlıo..

bu bölüme gelirsek bölüm güzeldi..
behlül bihter allahım her akrşılaşmalarında ikisindede bi heyecan bi heyecan..
bihterin neydi o tesadüfen karşılaşıomuş gibi piano odasından çıkıp merdivende beklemesi.. güyaa tesadüff
son sahne hakkaten edepsizdi yaa bi an binbirgece ye döncek olay sandımm... "sdece 1 gecee" falan die.. bihterde öle bi nuri alço bakışı vardı çünkü.. behlül de filiz akın o saçlarla zaten anca filiz akın olur...

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
suprensesi, Ben, Betuly, duyguuu, ebrudem, Ebruli84, fatma26, Juliet+, mmmf27, nurdannurdan, oarslancan, prensesa, rockerx, sblue, serzerdal, sunways, suzi19

reytingi tahmin etmek zor diilkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…