Ben de yakıştıramıyorum ama..Gümüş dizisindeki karısı,:tomato: kara, kuru, kaknem:umursamaz: bişeydi..Nihal onun yanında gülsuyuyla yıkanmış,zemzemle durulanmış vaziyette kalıyor.a.s.
Çocuk ,partnerlerinin yanında yaldır yaldır parlıyor...:jeyyar:
Ben de yakıştıramıyorum ama..Gümüş dizisindeki karısı,:tomato: kara, kuru, kaknem:umursamaz: bişeydi..Nihal onun yanında gülsuyuyla yıkanmış,zemzemle durulanmış vaziyette kalıyor.a.s.
Çocuk ,partnerlerinin yanında yaldır yaldır parlıyor...:jeyyar:
Al benden de okadar.Hele o Gümüş'ün e harfini kalınlaştırarak meeemet meahmet demesi yok muydu, hiç beğenmiyordum :umursamaz:
:roflol::roflol::roflol:
maaamet evetkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o kadın kayboldu gitti be, tek dizilikti herhalde şöhreti:hulya:
Hani onun evliliği Kıvanç Tatlıtuğ yüzünden felan bitmiş diye haberler çıkmıştı ya, belki bu zaten olmayan imajının zedelenmesine sebep olmuştur, teklif gelmemiştir vs. vs.Acı Aşkta oynuyo..Ama dizi yapmadı..Neden acaba?CADIARZU
şimdi acı aşkta fena oyuncu değildi aslında
Acı Aşkta oynuyo..Ama dizi yapmadı..Neden acaba?CADIARZU
acı aşk ne ya çok cahal kalmışım benakannehir
evet kıvanç yüzündenmiş, kocasıda trt de kuzenlerim diye bi dizi vardı orda oynuyodu:hulya:
behlül ne zamn aldı kolyeyi
Bi de karı kendini kas kas kasmaya başlamıştısositososito,Meeemeeet onu sevmeye başladığında.Al benden de okadar.Hele o Gümüş'ün e harfini kalınlaştırarak meeemet meahmet demesi yok muydu, hiç beğenmiyordum :umursamaz:
Songül,Diğer oyuncuların başarı ve isimlerinden prim yapıyor:mymeka:.Vasıfsız bir oyuncu bence..yerimsenibenAcı Aşk 11 Aralıkta gösterime girmiş bi türk filmi..
Halit Ergenç Cansu Dere de oynuyo songül dışında..
elifin yurtdışına gittiği zaman yani 3bölüm önce sanırım,, elif gitmeden önce yüzüğüni geri verdi behlüle, behlül tam denize atıcaktı ama son anda vazgeçti..
gitti yüzüğü bozdurdu ve o kolyeyi aldı die düşünüorum :roflol:
O anda parmağından çıkarıp koyduktan sonra..Tırsıp tekrar takmıştır belki...
Bizim anlayacağımızı düşünüp ,o sahneyi çekmeye, gerenk görmediler demek ki..hihoyyyt
Olamaaaazzz akannehirakannehir Neden?Yılbaşı diye mi :gitme:Bu hafta dizimiz yokmuş kızlar yaa :gitme:
çatlayacağız orta yerimizden off ya :sinifsinif:
Olamaaaazzz akannehirakannehir Neden?Yılbaşı diye mi :gitme:
Neyse bari yılbaşı gecesi "Çok güzel hareketler" i izleyeyim :hulya:Evet canım bir hafta ara verdik tamda en heyecanlı yerinde.
yılbaşı olduğuna bile sevinmiyom perşembeninmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?