- 5 Kasım 2009
- 5.950
- 539
- 363
nerden buluon sen bu similileri çabuk söle :mymeka: kaydirigubbakcemile3
ayy evet ya azelya sölesene şakkıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız o simili ne öyle yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Behlül al sana smili bu kaydirigubbakcemile3
Ya bir konu açayım da eklesinler bu smileri ya dimi![]()
Aşkı memnu fıstıklarım hepinizin yeni yılını kutlarım opuyorumnanaktan
Chess tebrik ederim canımŞeniz
Senin de yeni yılın kutlu olsun canım, sağlık dolu yıllar diliyorum..Topiğe 2-3 gündür uğramamıştım, ben de yeni yılınızı kutlarım kızlarrr.2010 yılında topiğimizde bol bol konuşmak nasip olsun.:) ayrıca chess ben de tebrik ederim senii opuyorumnanaktan
Evvvveeetttt delikafaduldenSonunda Ednancığım da bayram edecek bu bölümde :jeyyar:Kizlar fragman yine muhtesem,behlül yandiiiiiiiiiiiiiiii
Besir hastaneye kaldirildi orda behlül'e bihter ile iliskisini bildigini söyledi
Yok sanmam canım Beşir de o yürek yok, cdyi parçaladı en son..Elindeki kanıt yok oldu :sinifsinif:aceba behlul besırı öldurumu?..
eger ıstanbula gotururse besır herseyı anlatır
Evvvveeetttt delikafaduldenSonunda Ednancığım da bayram edecek bu bölümde :jeyyar:
:roflol:Yeni yıla nasıl girersen öyle gerçermiş tüm yıl..Yeni yila böyle girmek yakisir ednan'cigima:jeyyar:
ama hastanade aslan kesıldı besır..Yok sanmam canım Beşir de o yürek yok, cdyi parçaladı en son..Elindeki kanıt yok oldu :sinifsinif:
Ayy, hamile kalırsa çocuk bir doğcak; sarışın renkli gözlü delikafaduldenama hastanade aslan kesıldı besır..
belkıde olcem kaybetcek bısım yok der ve acıklar..
bıhter bu gece kalmasın hamıle:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hatlar karıstı yawrım sen ıcerı junıor ednan dısarı kaydirigubbakcemile3Ayy, hamile kalırsa çocuk bir doğcak; sarışın renkli gözlü delikafadulden
azelya şu fotodaki tombik döneri ısırmak istiorum :hulya:
buarada bihter yine kıymetlisini kullandı kıskandırmak için:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
26 yıl önce en az 10 yaşında olsaydın ısarabilirdin canım, çok ısırırlardı beni küçükken kaydirigubbakcemile3