firdo çetinle evlensin ya.tam yağlı kapı valla.
demiiii ay nasil davraniyo firdoya el öpmeler filan kralice muamelisi yapiyo kadina firdodada civel isve ne ararsan var ders almak lazim bu kadindankaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
firdo çetinle evlensin ya.tam yağlı kapı valla.
demiiii ay nasil davraniyo firdoya el öpmeler filan kralice muamelisi yapiyo kadina firdodada civel isve ne ararsan var ders almak lazim bu kadindankaydirigubbakcemile3
bu bölümde hiç bi b..k olmadı..boşluk doldurdular![]()
cetinin parasi olmasa bile karizmasi yeter her kadini tavliyacak kadar mükemmel..
bazi insanlar yaslandikca karizmasi artiyo sarap gibi.. örnek Rutkay Aziz ve dizideki Cetin bey,Ugur Dündar...
ayy sonunu kaçırdım kızlar ya adnanı aradı ne dedi bihter ?
uğur dündar mıı böööğğğğğğ midemm bılandııı akannehir
inşallah bu bihter bu çocuu dourur behlül ün gözü önnde
gözlerinn içine baka baka büyütürr
şerefsiz behlül ün şakkıdı
cetinin parasi olmasa bile karizmasi yeter her kadini tavliyacak kadar mükemmel..
bazi insanlar yaslandikca karizmasi artiyo sarap gibi.. örnek Rutkay Aziz ve dizideki Cetin bey,Ugur Dündar...
bihter var ya bihter kudurdu artik zehirini iyice akitacak.yuzunu tutturup olmus babasinin mezarina gidiyor sanki iyi bir mokkk yaptida babasina anlatiyor
behlul bensiz yapamaz bana geri donecek biliyorummafoldumben
bla bla bla blasempatiksalakcinni
geber emi
o behlul hainide cekse cezasini ya ama iyi yapti kameralara oyle aciklamayi bihter kudurdu
nihalde kuccuk bihtercigi oynadi bugun kucuk haspam ac gozunu ac behlle senni seviyorum diyor behlul sritmakla yetiniyor.akannehir
sertap erenerin sarkisida masum ask sarkisi oldu tukureyim ben bu askin icine gelecek bolumde bu iki serefsiz barismazsa banada princess of rain demesinlersempatiksalakcinni
çoook isabetli bir benzetme olmuş..bravo bacım..harbiden ya uğur dündar ve rutkay aziz edası var adamda..hepsi de manyak karizma adamlar yahu....buram buram karizma kokuyorlar...çetin de onları andırıyor edaları, tavırları, duruşu, karizması ,tipi vs....
bu arada bitter bi baktı kimse onu umursamıyo....arayan yok soran yok herkesin keyfi yerinde delirdi....iplenmiyo....:roflol::roflol::roflol:
katya yılanına noluyosa??bitter in avukatlığına soyundu...işinden olacak o bakımdan çıkarı var ondan bitter eve dönsün istiyo...
behlül doktor ne doktoru diyo ya; nihal de jinekolog diyo behlül ün suratı çok komikti:roflol:...barışcak yine bitter yılanıyla bakın görün siz....mideleri geniş nede olsa.....