Aşk-ı Memnu Kanal D

yani diyorsunuz kuyruk sallayan,ilk bu işi başlatan suçlu öylemi gerisi suçsuz-tatlicadiarzu- yani daha ne deyim bilemedim biz bayanlarda böyle düşünürse artık erkekler bize herşeyi yapar.biz birlik olmazsak birbirimizi tutmazsak hep kadın suçlu o kuyruk salladı dersek bize herşey müstehak

eee bu ne ya
adnan nasıl olduysa tam heriflencekti
şimdi de kendi yeğeninin çocuğunu alıp oturcak resmen
şeyini çıkardılar he
huuuuuuuuu senaristler eğer burayı okuyosanız reytingler yakında dibe vurucak haberiniz olsun
saçmalamayı kesin artık
dizinin en sonuna baksam yetiyo ya da özetlerini izlesem
kendinize gelin yawalsanaalsanasmile

öle yada böle kızlar ama bence dizi gerçekten kaliteli. senaryonun oturması oyuncular bu sene bikaç dizi seyrederek başlamıştım en son kala kala bu kaldı. hele bazı kanallardaki dizlerle aşkı memnuyu karşılaştırıyorumda kalite bakımından dağlar kadar fark var.
yalnız inşallah diziyi uzatmazlar değilse yazık lur. tadında bırakılmalı

inanmıyorum şimdide ben düşünmek istiyorum diyo adnan...aferin beyni şarj etmeye başladı.

heh biliyodum böyle olacağını, şehri terkediyorum ayağına üste çıktı, çocuğu da adnan'a kakaladı-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3

Firdoya bak sen, gene kendini sağlama almış.Hayatımda bu kadar bencil bir insan görmedim.
Arsen Lüpen'e gıcığım ben, matmazeli çocuk gibi azarladı.
Bitter bu çocuğu doğurur ve Ednan nüfusuna geçirip yıllar yılı bakarsa, Ednan: Vazgeçilemeyen Sponsor derim kendisine ben.yerimseniben

kızlar ortada suçlu aramaya gerek yok..çünkü pihterde pehlülde suçlu...
birinin suçu diğerinden az veya çok değil...:mymeka:
bu olayı ikisi başlattı...birbirlerini körüklediler...pehlülün çapkın karakter oluşu güzel kadın zaaflığı..
pihterinde heyecan arayışı sebep oldu..aşk ,sevgi de yok sadece cinsel dürtüler var .
ikiside masum değil ...ama ednan firdevsden çocuk olayını öğrenirse..
ve pihterden özür dilerse pes derim başka da diycek bişey yok..
:umursamaz:

umarim o cocuk ortaya cikmaz artik yeter midem bu kadarina dayanamaz( birisi suraya kusma similisi koysa ne iyiolarrr):delphin:ednan yalvariyorum bu kadar aptal olma pilis

hadi bakem heyacanli bir bölüme saatler kaldi hehehe yeni yila giriyoz sanki

behlül ne kadar adilesti bitter cikolatasina karsi
pislik gibi davraniyo bihtere ülen pu..t sen degilmiydin amcanin karisiyla fanfinifinfon yapan :oklava:

simdi sen iyi oldunda bitter mi kötü oldu he

söyle köse yerde sIkIstirip ensesine bi tokat patlatmak istiyo canim bide sövmek kötükedihüso

adnan şey yapmadan çocuk olacagını bılıyodur en azından bunlar kaç aydır beraber olmuyo,nasıl senden diyecek cocuğa ...
yada bnm kaçırdığım bi gecemi yaşandı?

bir aşku memnuniyetsüz gecesi daha ohhh:sm_cool:

adnan şey yapmadan çocuk olacagını bılıyodur en azından bunlar kaç aydır beraber olmuyo,nasıl senden diyecek cocuğa ...
yada bnm kaçırdığım bi gecemi yaşandı?
d074d1214143563d43f9f234fbd78acf.gif
bir numarasın,çok doğru,adnan hafızası mı yetirdim diyecek,bihter de yok artık evlilik te teknoloji gibi gelişmiş,bakışyan da oluyormuş bebbek diyecek
b759cbc67bb4bec9a7ef5b9c922b279c.gif

Back
X