Aşk-ı Memnu Kanal D

bu beşir harbiden aptal ya niye gizliyorsun böyle bişeyi onlar bu kadar rahat çekinmiyorlar bişeyden beşir sanki kendi hainlik yapmış gibi ezilip büzülüyo ben olsam pat diye söylerim yani yapan ben değilim içim rahat dimi

Çeto ne kadar anlayışlı adam yaaaa..alkisalkisalkis
Ne karizmatik amca..:asigim:
Firdo tam kafeslerse adamı ,yaşadı...:lepi:

ya kızlar izleyemedim matmazelle uyuz beşir konuştuktan sonra öenmli bişey oldu muşakkıdı

kızz madre önemli bişye oldu mu izleyemdim yine 10 dan sonra:1rolleyes:

Hiç bir şey olmadı yine.Hatun bir hamile kaldı bir hafta behlüle hamileyim dedi bitti, 2 hafta hamile değilim dedi bitti, 3 hafta aldıracaktı vazgeçti öyle bitti, bu hafta da firdevs adnan'a bihter hamile dedi bitti.

Konu bulamıyorlar işte oyalanıp duruyorlar.Yaprak dökümü bile daha heycanlı 4. sezon olmasına rağmen: )

Hiç bir şey olmadı yine.Hatun bir hamile kaldı bir hafta behlüle hamileyim dedi bitti, 2 hafta hamile değilim dedi bitti, 3 hafta aldıracaktı vazgeçti öyle bitti, bu hafta da firdevs adnan'a bihter hamile dedi bitti.

Konu bulamıyorlar işte oyalanıp duruyorlar.Yaprak dökümü bile daha heycanlı 4. sezon olmasına rağmen: )

amaaan bu gidişle konuyu nasıl bulacaklar merak ediyorum..sezonu haziranda kapatırlarsaaa oooo:dilcikar:

Back
X