Aşk-ı Memnu Kanal D

ya bu arada bihter deodorant reklamında ne çok hopluyor yaa o nasıl yürüyüş:dilcikar:

kendini gercek hayattada bihter ziyagil zannediyor zanimca kaydirigubbakcemile3
ne hizli konusuyor ya arkasindan atlilar geliyor sanki kaydirigubbakcemile4yada behlul kovaliyoraklinialirimsmile
gerci behlul kovalasa kacmaz sokagin ortasinda yapisirlarşakkıdı

Ayyy bu sahnede bihter ne çirkin yahuuuu .D makyajsız ya ondan herhalde....

bu arada Nihal hanımm Nihal hanımm abla oluyorum diye sevinmee , üvey anne oluyorsunn:D

:
kendini gercek hayattada bihter ziyagil zannediyor zanimca kaydirigubbakcemile3
ne hizli konusuyor ya arkasindan atlilar geliyor sanki kaydirigubbakcemile4yada behlul kovaliyoraklinialirimsmile
gerci behlul kovalasa kacmaz sokagin ortasinda yapisirlarşakkıdı

kesinlikle katılıyorum kaydirigubbakcemile4 ya bu diziyi izlemek istemiyorum ama izliyorum ya şuannnnnn... alsanaalsanasmile bihtere gıcık oluyorum.. yapmacık... nihale ayrıca.. ve de behlül e... :dance: ahanda reklam girdi :teytey:

Ohoo daha Euro D'de baslayacakta bizde izlicezde ölme essegim ölme pff :delphin:

Oh bee bu uzun özette ne karın agrısıdır ya :mymeka:
hadi herkese iyi seyirler :dance:

yaf bu bitter kimi gercekten seviyo adnanada ayni sekilde göz yasi dökmeler seni cok seviyorum demeler
behlülede ayni sekilde
behlül mü adnan mi

bi kalbe iki kisi sigarmi bu ne ya

behlül tam bir karaktersiz erkek o kadar pişman ve temize çekmek istiyorsa kendini alıp başını çeksin gitsin. çok pişmanmış hah külahıma anlatsın papuç pahalı geldi tabii.çok vicdan olan insan o evdekilein yüzüne bakamaz.umarım bihter öbür tarafa gidrken yanında behlüllüde götürür :jeyyar:

katılıyorum.buyrunnnnnnnnnmadem temizlenmek istiyor,nihali kullanmasın,çeksin gitsin,behlül kaçar kaçar deyip duruyor bence kaçma vakti çoktan geldi bile.ama behlül çok rahat pişman olan erkek insanların yüzüne bu kadar rahat bakamaz.

beşir şu bitter e haddini bildirrrrrr.....elime verseler şu bitter motorunu gırtlaklarım ya ben...kimse alamaz elimden....1 kaşık suda boğarım..yok yok ne kaşığa gerek var ne suya susuz da boğarım ben onu....kevaşe yaaa....!!!!!ohhh behlül sana iyi yaptı kalakalırsın işte öyle sap gibi............kudur iyice
ayy bu nihal behlül le olduuuuuu:))))))))anooooo kıs naptın seeeennnnn.ohh iyi yaptın sefam olsun:)))
behlül aşık artıkın :D

Son düzenleme:
Back
X