- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
simdük,bihter orada ne söylüyo cok merak ettim bende... aceba sadece cok aci cekiyorum falan filan üstü kapalimi konusuyo yoksa behlüle olan askinimi itirah ediyo.. bu seferki bölüm dahada heyecanli olucak.ama su behlül asalagi insallah cezasini ceker bihter zaten cekiyo cekecegini..
benim tanidigim bihter, adnani soyup sogana cevirip, behlülede kacma teklifi edicek hemde tehtit ederek...
adnan'da arkalarindan beylik tabancasiyla kovalasa bunlari hahahaha ne heyecanli olur..delikafadulden
evli akadaşlar coşmuş...... :roflol: yarası olan gocunur.......ben bitter karakterini eleştirdim herkes bittercik oluvermiş......bu sizin sorununuz....cvp dahi vermiycem size...sözlerimin arkasındayım.....
behlül tabanciyi gördügünde iyice tirsmisti zaten iyice yapisti nihale,,,,,
bitterin yerinde olsam, zaten yanmissim hayatim mafolmus hic o evde durmaz evi terkeder adnanada bir mektupla herseyi anlatirdim bebegi filan..hadi bakalim behlül efendi ne yapacak görürdüm,
ednanda,hem karimi sey et hem kizimi,,, koynumda yilan beslemisim diyip beylük tabancasiyla ayaklarina sIkip dans ettirirdi behlülü al sana al sana diye sırnaşık şey