• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

o sarışın çocuk kimdi başka hangi dizide oynuyordu çocuğun adını falan hatırlıyor musun ?
beren de tüm sarışınları götürüyor aklinialirimsmile

Hatırla sevgilide ki necdet ti okan yalabık..

heh çok sağol canım ya sabahtan beri aklıma gelmedi ismi yerimseniben

Bi şey değil canım..Onlar bi ara beraberlerdi.Dediğin gibi bütün sarışınları götürüyoaklinialirimsmile

bi sahnede beren saat vardı
sarışın bi çocukla setteler güya, aslı ve burhan da arkaplanda oyunculardı öyle bi sahneydi işte şaşırdım ben de :)

haa, doğru, unutmuştum o bölümü:hulya:

oyyhh ne diziymiş haa esir aldı hepimizi...dizi bitti behlül mehlül sefa sürüyo biz hala diziyi konuşuyoruz...bende tekrarlarını izliyorum..43.bölümdeyim:1:

az önce demet akalın bozuyorum yeminimi dinledim..finalde onun çalınacağı söyleniyordu başta..gerçekten uyuyormuş yaa..ne o klasik müzik addagio hiç yakışmamıştı bence..

az önce demet akalın bozuyorum yeminimi dinledim..finalde onun çalınacağı söyleniyordu başta..gerçekten uyuyormuş yaa..ne o klasik müzik addagio hiç yakışmamıştı bence..

O şarkıyı yıllar önce Hazal adlı bir şarkıcı seslendirmişti. ''Elden yar olmaz'' şarkısı da güzeldi.

su gelir lüle lüle yar gelir güle güle; gece karanliklarda selam verme BEHLÜL'e :))))))))))))

geriye sadece yarim yarim sevgiler, yuzume inceden uzun uzun cizgiler, oznesi kalan suresi kisalan cumleler, yalan dolan birkac resim kaldi... Şeniz ozledik sizi ya
3381.jpg

3388.jpg

şaka yapmıştım canım ya, açıklama yapmışsın bir dekaydirigubbakcemile3

neden yaptığımı açıklayım burda bi kaç kere ciddi tartışmalar okudum ben yanlış anlaşılmasın dedim boşu boşuna gerilmek istemedim:1:

offfffffff birdaha versinler şu tekrarı nolurrrrrrr çok özledimmmmm

ben hala matmazelin evindeyim manzarası müthiş acaba hangi semt bu devirde adnan gibilerin evine dadı olcan :D

Back
X