Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karakter olarak çok benziyolar ancak birbirlerini hakkından kendileri gelir ben huy olarak yakıştırdım hilminin hanımı tabiki hanım hanımcık hilmi kadar hırslı değil tam firdevslik ama dediğin gibi birbirlerini boğacak gibiler:uhm::uhm:firdevs hanımla hilmi bey.....
onlar biribiini bi kaşık suda bogarlar firdevs herşeyini mal varlıgını hilmi aldı zaten.........delikafadulden
ya bırakın diziyi uzatırlarsa uzatsınlar ben sevdiğim dizilerin bitmesini hiç istemiyorum ama tabi formattan çıkmadan
uzayacak gibi görünüyor zaten, ben de seviyorum bu diziyi arada bir sıksa da ya...
okadr şimdi yayınlanan kötü dizi varki tek esyredilesi bu dizi.. kalıtelı. en azından..:hooray:
salı ve perşembe doluyum ben, salı da canım ailem var :sm_cool:
bence hemen başla canım, hiçbir şey için geç değil :1hug:
avrupa yakasını ben de izliyordum ama çok ara verdiler, soğuttular beni biraz.
bencede çok saçma olanlar kalıyo nedense nasıl reytingse bu ölçümleri nasıl yapıyolar anlayamadım:uhm: bize sorsalar reytingin kralını yaparız
okadr şimdi yayınlanan kötü dizi varki tek seyredilesi bu dizi.. kalıtelı. en azından..:hooray:
bencede çok saçma olanlar kalıyo nedense nasıl reytingse bu ölçümleri nasıl yapıyolar anlayamadım:uhm: bize sorsalar reytingin kralını yaparız:lepi:
salı günü saat 8'de başlıyor, bugün de tekrarı vardı ama saatini hatırlayamadım canım,
anne tarafından adanalı biri olarak dilber halaya ben de bayılıyorum bu arada :)
bu sezonla beraber gelecek sezonda kesin devam eder gözüyle bakıyorumm...sengözlerimebaksanab