Aşk-ı Memnu Kanal D

firdevs hanımla hilmi bey.....

onlar biribiini bi kaşık suda bogarlar firdevs herşeyini mal varlıgını hilmi aldı zaten.........delikafadulden

fragmandan çıkardığım bi komplo teorisi..adnan bey nihalin ağlamasını farkeder ve nişan boyunca behlülün de çok üzgün ve mutsuz olduğunu görür.:delphin:ikiside üzgün ve yüzü gülmemektedir.sonra firdevs sultan bihterle konuşurken behlül ve nihal ilgili bazı sözler söyler ve adnan bey de bu konuştuklarını duyar.daha sonra atölyede bihterin kendisine söylediği bihterin behlülün elifin nişanlanmasına karşı olmasına rağmen nişanın biran önce yapılmasını istediğini de hatırlarsengözlerimebaksanabbihter neden bi anda karar değiştirmiştir.bütün bunlar adnan beyin kafasında soru işaretleri doğmasına neden olur.adnan beye göre behlül ve nihal birbirlerine aşıktır ve behlül elifle evlenmeyi sadece nihali unutabilmek için istemiştir.Çok üzgünüm çoook(aslında bihtere inat elifle evleniyo ama adnan beyin penceresinden baktım)sengözlerimebaksanab

aslında çok mantıklı ama ben çok üzülüorum artık behlüle bihtere ya onlar birlkte olsun napıcak o moruğu:)Çok üzgünüm çoook

..........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
firdevs hanımla hilmi bey.....

onlar biribiini bi kaşık suda bogarlar firdevs herşeyini mal varlıgını hilmi aldı zaten.........delikafadulden
karakter olarak çok benziyolar ancak birbirlerini hakkından kendileri gelir ben huy olarak yakıştırdım hilminin hanımı tabiki hanım hanımcık hilmi kadar hırslı değil tam firdevslik ama dediğin gibi birbirlerini boğacak gibiler:uhm::uhm:

ya bırakın diziyi uzatırlarsa uzatsınlar ben sevdiğim dizilerin bitmesini hiç istemiyorum ama tabi formattan çıkmadan

bu sezonla beraber gelecek sezonda kesin devam eder gözüyle bakıyorumm...sengözlerimebaksanab

bence hemen başla canım, hiçbir şey için geç değil :1hug:

avrupa yakasını ben de izliyordum ama çok ara verdiler, soğuttular beni biraz.

bence hemen başla canım, hiçbir şey için geç değil :1hug:

avrupa yakasını ben de izliyordum ama çok ara verdiler, soğuttular beni biraz.

salı günümüydü cnm ailem...evt banada çok sıcak bir dizi gibi geldi unutmasam inş izlerim evt..avrupa yaksında bitek dilber hala için izliyorum...konuşmasına bayılıyorumm....

aşkı memnuyu hiç kaçırmıyorumm hatta tekrarlarına bile bakıyorum arada...:sm_cool:...

salı günü saat 8'de başlıyor, bugün de tekrarı vardı ama saatini hatırlayamadım canım,

anne tarafından adanalı biri olarak dilber halaya ben de bayılıyorum bu arada :)

bencede çok saçma olanlar kalıyo nedense nasıl reytingse bu ölçümleri nasıl yapıyolar anlayamadım:uhm: bize sorsalar reytingin kralını yaparız:kahve::kahve::kahve::lepi:

biz izliyoruz reytınkler yüksek cnm biziz yanı ölçüm cihazı...:l
epi:

salı günü saat 8'de başlıyor, bugün de tekrarı vardı ama saatini hatırlayamadım canım,

anne tarafından adanalı biri olarak dilber halaya ben de bayılıyorum bu arada :)

tşkler canım tamam bakarım herkes met ediyo...:delphin:

Back
X