Aşk-ı Memnu Kanal D

entirika bol yanılız matmazel işgileniyo.. fragmanı izledi.

behlül adnana beye söylücem dedi

bihterde deniz hanım bişey söyleyemz diyo..........

28.BÖLÜM ÖZETı

Bihter ve Behlül duygularına esir düşüyor

Bihter ve Behlül tutkuyla birbirlerine çekildikleri anda, Matmazel’le karşılaşırlar. Bihter bu tehdidi ortadan kaldırmak için harekete geçer.

Ziyagil Holding için çalışan Nihat, bakanlığın açtığı ihaleyi kazanır ve holdingin adını gündeme taşır. Bu olayla birlikte Ziyagiller’e iyice hırslanan Hilmi, yenilgisinin acısını çıkaracak tehlikeli bir oyun oynamaya karar verir.

Kumarda kaybeden Firdevs Hanım, şimdi de büyük kızının imkanlarını kullanmaya karar verir ama kendisini bekleyen büyük tehlikeden habersizdir.

Bihter’in doğum günü ailedeki herkes için farklı bir heyecan yaratır. Doğum günü kutlaması için hazırlıklar sürerken, Adnan Bey’in, yeni yaşında Bihter’e büyük bir sürprizi vardır.

Bihter ve Behlül arasındaki sınır tanımaz çekim giderek daha tehlikeli bir hal alırken, Behlül, Bihter’e karşı duygularından sıyrılmak için herkesi şaşırtan yeni bir karar verir. Birbirlerinden uzaklaşmak için attıkları her adım, Bihter ve Behlül’ü özlemle daha da yakınlaştırır. Behlül’ün Bihter’e doğum gününde vereceği anlamlı hediye, büyük bir kıvılcımı ateşler.

hedıye ne bÜyÜk bı kıvılcımı alevlıcek fıkrı olan varmı..

Hedıye ne olabılır.....

Perşembeyi beklicez julyetim.
Adnanın hediyesi araba onu anladık.
Behlül efendi bu kıvılcımlı hediyeyi herkezin içindemi verecek :uhm:

acaba ne lades tutuşuolar.. resimlerde..:uhm:

parfüm olabilir canım kokladıgı parfüm varya..CADIARZU

bihter b benım parfümümü kokladı die gaza gelecek öpüşcek çocugu yine....:roflol:

Siz hangı fragmanı dıyorsunuz arkadaslar benım gordugum de lades fılan yok hedıyede :)
sureklı aynını verıyor kanalda fragmanın...:sm_confused:

ask1m.png

Bu da yeni gölümden bi kare. fisfisfis
Ama fragmanda yok burası. :mymeka:

Evet julyetcim parfüm olabilir dediğin gibi.

Kızlar bu resimide çoğunuz görmüştür ama topiğimizde olsun istedim kaydirigubbakcemile3

memnu.jpg

Bu arada 6 numero Deniz hanım. kaydirigubbakcemile3

Back
X