Aşk-ı Memnu Kanal D

'Behlül ve Bihter, yasak aşka teslim olmamak için direniyorlar. Ancak özlem, aşkı iyice körükleyince, ‘yasak aşk’ tutkuyla kontrolden çıkıyor'

Kontrolden çıkıyor sözü beni korkuttu. Çünkü ben ilişkinin başlaması için henüz erken olduğunu düşünüyorum. En az iki bölüme daha ihtiyacımız var bence.
Muhtemelen yine Behlül'ün odasında gerçekleşir ancak ben evde kimse yokken olmasını istiyorum

'Adnan Bey, doğumgünü gecesini Bihter’e olan aşkıyla noktalamak isterken, Bihter zapt ettiği gerçek duygularına daha fazla hâkim olamaz'

Bihter günün stresini ve moral bozuklugunu bahane ederek bu seferlik Adnan'ın elinden kurtulmuştur muhtemelen. Ama sadece bu seferlik..
Bence bu güzel günün anısını kendince kirletmek istemediği için Adnan'ı reddetme yolunu seçti.. Ancak bunun yarını var, öbür günü var, yıldönümü var hatta Adnan'ın doğumgünü var (normal günleri saymıyorum bile). Her seferinde bir bahane üretmek... zor, çok zor

'Aynı anda yasak aşkın çaresizliğiyle kıvranan Behlül, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır'

Muhtemelen yaptığı uzun koşunun ardından o hırsla çimlere uzandığı esnada Matmazel ve Firdevs'le karşılaşacaktır.

'Deniz Hanım, herkesten habersiz hastaneye götürdüğü Firdevs Hanım’ı, kimseye görünmeden eve sokmak için bir plan yapar. Ancak beklenmeyen gelişmelerle kontrolden çıkan bu olay, giderek büyüyecektir'

bu planın yalıya başka kapıdan sızma olabileceğini düsünüyorum. O esnada muhtemelen Behlül'le karşılaşacaklardır.
Matmazel Firdevs'i koruma adına bence büyük bir risk aldı Bu riski almaya değer miydi doğrusu şüpheliyim Bütün bu gizlilik çabası muhtemelen iyiliğe geçmeyeceği gibi, kendisine nankörlük ve baş ağrısı olarak geri dönecektir.

'Büyük bir ihale, Ziyagil Holding ile Hilmi Bey’i yeniden karşı karşıya getirir. Bu ihaleyi alarak yeni bir zafer kazanmak isteyen Hilmi Bey’in, amacına ulaşmak için Nihat’ı kullanmaya karar vermesi işleri karıştırır.Bu sırada, Adnan Bey’in gizli bir gerçekle yüzleşmesi, Hilmi Bey’le arasındaki güç savaşını kızıştırır. Hilmi Bey’e unutamayacağı bir ders vermek isteyen Adnan Bey, herkesi şoke edecek bir oyun hazırlar'

Doğrusu bu dizide beni ilgilendirmeyen bir şey varsa o da Hilmi Bey ve Adnangiller cephesinde süre gelen güç savaşıdır. Geçiniz

'Yepyeni korkularla mücadele eden Behlül ve Bihter, yasak aşka teslim olmamak için direnirler. Özlem, aşkı iyice körükleyince, Bihter, Behlül’e doğru sürpriz bir adım atar'

En son araları bozulduğunda bütün bir gün boyunca 'konuşmamız lazım da konuşmamız lazım' diye ortalarda dolanıp içime fenalıklar getirmişti. Bu seferki gönül alma yöntemi umarım daha yaratıcıdır

'Ziyagil Yalısı’nda, ‘yasak aşk’ tutkuyla kontrolden çıkarken, yalının bir başka odasında için için yanan bir ateş ilk defa yüzünü gösterir'

Ben biraz daha iddialı bir tahmin yaparak bu ateşin kahramanının Beşir olduğunu ilan ediyorum Kimbilir belki de Nihal aniden Beşir'i karşısında görünce gözlerine inanamamış ve fragman sonundaki malum bakışı atmıştır

Nihalin Beşiri görebileceği hiç aklıma gelmemişti. Ama ne şekilde görüyorda gözleri öyle açılıyor Nihalin.

Sesli fragmani gördünüz mü ayol :1shok: :1shok:
"Seni istiyorum,seni istiyorum.." -tatlicadiarzu-

çayı mı demledım, çerezimi koydum ayaklarımı puf da uzattım. Allah başlasın da bıtmesın bu gece kı bölum. değmeyin keyfıme

Hem sana koşmak istiyorum
Hem ayaklarımda tonlarca yük var
Çaresizliğin ne demek olduğunu şimdi anladım
Özür Dilerim
Vay vay vay Bihtere bak ilan-ı aşk bu!!!!

Back
X