Aşk-ı Memnu Kanal D

dizinin romanında gecelerı bihterın gizlice behlulun odasına gıttıgını yazıyor.
o sahnelerı nasıl yapıcaklar merak ettım acıkcası.:roflol:
yıne cogu kısının tepkısını alıcak gıbı.
bihterdekıde ne cesaret yahu evın ıcınde kocayı aldatmak.kaydirigubbakcemile
behlul e ne demeli..laelaelaelaelae adnanın parasını yiyip ictigi gibi bırde ustune karısına göz dikiyor.:tomato:

roman gibi olmaz heralde yani beraber olma o kadar deil ya saygısızlık olur .

behlül ev tutacakmış ilerde rahat rahat buluşurlar artık.:1shok:

Bende başından beri ;Behlül'ün ayrı eve geçeceğini düşünüyorum
Olmuyor çünkü,ilerlemiyor ilişki...
3 bölüm oldu 10 defa yakalanma riskiyle karşı karşıya kaldılar...Birde bu ilişkinin ileri boyutu var yani
Adnan artık seyahatemi çıkar(Ki ben bunu beklemiyorum...Bihter'in Adnan'dan uzaklaştığı bölümleri görmek ister seyirci bu yasak aşkı kabullenebilmek içinBen şahsen Bihter'den bu atılımı bekliyorum.Bu Matmazel meselesi arayı soğutur belki),yoksa Behlül başka eve mi taşınır?Veya Bihter bu dernek işleri dolayısıyla bir yurt dışı mı yapar orasını bilemeyiz

Ama bir şekilde ilerlemesi gerekiyor bu işin...
..Matmazel bu durumu anlayacak en kısa zamanda...
Evden gitmesi yakındır bence.Ama bu bölüm olur ama birkaç bölüm sonra.
Belkide bu gelişme Bihter ve Behlül'ü daha temkinli olmaya iter

roman gibi olmaz heralde yani beraber olma o kadar deil ya saygısızlık olur .

behlül ev tutacakmış ilerde rahat rahat buluşurlar artık.:1shok:[/B]

bence olur neden olmasınkı sımdıden odasına gırdı optu falan bence adam ıs ıcın seyahate falan gıdınce olurdelikafadulden

Kitapta Behlül yengem nasıl olsa yaşlı amcamı aldatacak bu neden ben olmıyım diyo Bihtere göz koyuyo.:roflol:

Kitapta Adnanla Bihter ayrı odalarda yatıyolar. Onun için kalkıp Behlülün odasına gitmesi kolay oluyo. Ama dizide öyle değil aynı odada kalıyolar. ış için yurt dışına gidince falan olur böyle bi şey heralde.

Bihter kitapta evin her köşesinde Adnanı seviyorum. Ama yatak odasında değil diyo.

Akşam akşam kitaptan alıntılar yaptım size. kaydirigubbakcemile3

Kitapta ilişkileri daha masum gibi. Yaşlı bir adam çok genç bir kadın evleniyo sonu adamın boynuzları tabi. Pınar Kür de dizi çok farklı gibi bi yorum yapmıştı. Bihterle Behlül ilişkisi bu kadar çirkin değil kitapta demişti.

Kitapta ilişkileri daha masum gibi. Yaşlı bir adam çok genç bir kadın evleniyo sonu adamın boynuzları tabi. Pınar Kür de dizi çok farklı gibi bi yorum yapmıştı. Bihterle Behlül ilişkisi bu kadar çirkin değil kitapta demişti.

eee. topluma bişeyler empoze var günümüze uyarlamasında..

çagdaşlık adına her naneyi yiyelim yedirelim diyolar senaristlerimiz..

ama herkeste izliyo.. tepki veriyolar ama yinede izliyolar..ihanet konusu çekiyo..

BıHTER, AŞK-I MEMNU’DA YASAK AŞK YAŞADIĞI BEHLÜL ıLE ÖPÜŞME SAHNELERıNDE ZORLANIYOR MU?

"Aşk-ı Memnu" dizisinin Bihter'i Beren Saat, öpüşme sahnelerinin kendisini hiç zorlamadığını söyledi.

Rolü gereği, kameralar karşısında hem eşini canlandıran Selçuk Yöntem, hem de yasak aşk yaşadığı Behlül'ü oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşen Beren Saat, o sahnelerde neler yaşadığı yönündeki soruya şöyle yanıt verdi: "Ben bir oyuncuyum ve dolayısıyla o sahnelerin benim açımdan diğerlerinden hiçbir farkı yok. Rol gereği öpüşürken hiçbir şey hissetmiyorum. Tüm oyuncular için geçerlidir bu durum

"Aşk-ı Memnu" dizisinin Bihter'i Beren Saat, öpüşme sahnelerinin kendisini hiç zorlamadığını söyledi.
hiç bişiy hissetmiomuş bak bak

bu bır duygu ıstektır nasıl hıssetmez hıc anlamıyorum bu sanat ıcın dedıklerı seyı hıccccccc anlamıyom sengözlerimebaksanab

bu bır duygu ıstektır nasıl hıssetmez hıc anlamıyorum bu sanat ıcın dedıklerı seyı hıccccccc anlamıyom sengözlerimebaksanab

öyle söylemek zorundalar hissediyoruz diyemezler.naniknanik

hayatlarında sevgilileri var..bülent inal nasıl tammamul ediyo o sahneler acep..bereninki..:1shok:
.

o öpüşmede salya dil hepsi var.kızmayın bana ama öyle..

son sahnede buda sana kapak olsun şırfın.. dedim ama nerde ders alcak kafa :oklava:.
fragmanı şimdi izledimde deniz hanım çakıo galiba bişiler anlam vermeye çalışıo CADIARZU
uyus beşir de denize düşüo kitaptaki zatürre meselesini mi yapacaklar acaba . :bbo:
adnan yine bel bel bakıo ama başka bi durum çıkar altından :dilcikar:

hiç bişiy hissetmiomuş bak bak

bide en az 6 - 7 kişilik ekibin önünde öpüşünce istesek te bişey hissedemiyoruz diyo sanatçılar biz kesintisiz isliyoruz da yeri gelio kaç kez çekilio yönetmen yüzünü şöyle tut böyle yap die direktif yapıo stoop başlaaa vs .düşününce ben eşimle bile o vaziyette öpüşsem bende hissetmem bişey sanırım :sm_confused:

ya şu balıkçılar geldi sonrada bihtere adam: yenge sen beni tanıyorsun falan dedi ya
çok gereksiz bir cümle idi...ya seni 5 dk gördü,konuşmadı ,nereden tanısın bilsin seni yaaaaa
sıkıştırma bir cümle olduğu ve saçma olduğu çok belli

Back
X