Aşk-ı Memnu Kanal D

aşk-ı salak hee güzeldi tucem kaydirigubbakcemile3
azram yok burda iş sevmedim kötü kokular var bulaşmayalım en iyisi kaydirigubbakcemile2

bncede cnm bunların kanı bozuk bi kez bizide bozar:dilcikar:
kimn eli kimn cebinde belli bile değilkaydirigubbakcemile3

Beraber duş alma gibi bir olayın olmasına ihtimal vermiyorum..
Sadece Behlül Bihteri küvetteyken gördü.sonrasında da fragmanda Behlülün duitan çıkmış bornozlu halni gösterdiler..

kızlar adanan olgun görmüş geçirmiş ve yaşlı bihtere ve behlüle göre aslında en çok adnanın karısını kıskanıp şüpelenmesi lazım değilmi ya deniz hnmı ve firdevsi şüphelendirdiler senaristler onca para alıyo bi ey yok bana versinler o paraları ne güzel senaryo yazar reyting yaptırırım ya

Sadece Behlül Bihteri küvetteyken gördü.sonrasında da fragmanda Behlülün duitan çıkmış bornozlu halni gösterdiler..

:1shok: :1shok: :1shok:
beraber banyomu ettilerdelikafadulden

32. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x95b4b_ayky-memnu-32bolum-fragmany-7-nisan_shortfilms[/dailymotion]

kaydirigubbakcemile5
bencede bu kadar olayın üstüne hemen olacak şey değil gibime gelii benimde. :delphin:

Bu arada dunku bolumde nıhalın tavrını hıc begenmedım.. peykere laf ettı yaa... ıkı tokatlayacaktım enseden.. :mymeka:

Ooy peyker ıkıncı kez hamıle valla... oyle olan cook.. zor bı karar ama durumu varsa sartlar musaıtse helekı ısteyen bı kocası varsa bırde zayıfsa :roflol: dogur gıtsın valla...
Du öpem bı peykerıı... Şeniz

Hıc asıl entrıka bu evde.. basbasa kacsalar ıkı gunde sıkılır atarlar bırbırlerını habarları yok... :mymeka:

yani. yasaklar hep tatlıdır betülcüm.
ednan aşada otururken bihteri mıncıklamak behlüle adrenalin yaşatıyo.

Bu arada dunku bolumde nıhalın tavrını hıc begenmedım.. peykere laf ettı yaa... ıkı tokatlayacaktım enseden.. :mymeka:

ne dedi gıı.

ne deddiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden kafamçokkarıştı

yani. yasaklar hep tatlıdır betülcüm.
ednan aşada otururken bihteri mıncıklamak behlüle adrenalin yaşatıyo.

ne dedi gıı.

dedi ya gulucem dıye korkuyo porselen suratıylan suratını asmıs oturuyo gıbı bısey dedı bastıbacak... :mymeka:
:roflol:

Bihter gene güya haklı bi mazeret bulup kıvırır, salak adnan da ona inanır:dilcikar:
Yanlız Bihterde hiç suçluluk duygusu vicdan azabı yok gayette soğuk kanlı matmazelin ayağını kaydırmaya çalışıyo, behlül sadece diyo amcam bunları haketmiyo diye:mymeka:

Back
X