Aşk-ı Memnu Kanal D

yalnız varya bir haftadır ağzımıza bir parmak bal çaldılar onu yalanıp durduk.oda fos çıktı.resmen dalga geçtiler bizlen reyting böle alınıyo işte bizim gibi sazanlar sayesinde kötükedihüso bizde bişey olcek sandık heyecan yaptık.utanmıyolar alalemin çoluklu çocuklu kadınlarını tiye almaya kötükedihüsobasalım seti bi diyelim ednan beye en iyisi iyice bozdum ananeme benzedim valla gerçek gibi kuruldum resmen ha

kamu malı herkes onu kullanmalı
bılmem yanısewıyom ülennnn
ömür bebegım de sewıyo onu bılıyosun
dusurme kızlarla bızı bırbırımızeeeeeeeeeee:ecrin_bebek:

valla bence denize sölicek beşir. deniz bağırıyodu çünkü.
çok adi bu bihterle behlül ama ya.
adnan "oğlum" dedi be tühhhhhhhhhh
(behlül dedim bak fanatikler kızmayın kıvanca bi söz yok yani)

yalnız varya bir haftadır ağzımıza bir parmak bal çaldılar onu yalanıp durduk.oda fos çıktı.resmen dalga geçtiler bizlen reyting böle alınıyo işte bizim gibi sazanlar sayesinde kötükedihüso bizde bişey olcek sandık heyecan yaptık.utanmıyolar alalemin çoluklu çocuklu kadınlarını tiye almaya kötükedihüsobasalım seti bi diyelim ednan beye en iyisi iyice bozdum ananeme benzedim valla gerçek gibi kuruldum resmen ha

gururumuzla oynandı ,duygularımız iki paralık oldu ,bu mu yani :kızgın: kaydirigubbakcemile3

gelecek blümde beşirin ağzından gördüm lafı çıkıyor . beşirin nihal zannetmesi çok doğal aklından bihteri geçiremez tabi ihtimal bile vermiyceğinden nihal diyor

Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
bebişim52, ARZUM78, dids, ebrudem, eFFeKaaN, eylül166, EzBuZ, forga, Juliet, leylaaa07, MonaPisa, oarslancan, rockerx, sherin, sunways, TATLI_CADI_, zeseze

kızlar ben demedimmi burası dizi bitince dolar diye

bu arada beşir nihal sandıya heralde haftaya dicekki nihali öperken gördüm diye zaten gerçektende öptü ya onu zannetcek behlülde dövecek onu

gelecek blümde beşirin ağzından gördüm lafı çıkıyor . beşirin nihal zannetmesi çok doğal aklından bihteri geçiremez tabi ihtimal bile vermiyceğinden nihal diyor

ne hatunlarız haa ağzını okumuş adamın helal kaydirigubbakcemile5

bende ewlıyım hamıleyım ama behlule asıgım yaaaaaaaaaaaa
bana ne yaaaaaaaaaa

Back
X