Aşk-ı Memnu Kanal D

kızlar eğer kitaba sadık kalırlarsa ednan bey hiç öğrenmicek aldatıldığını behlül bi süre sonra sıkılıcak bihterden ve yine gece hayatına falan akıcak ve zamanla nihalin farkına varıp ona aşık olucak vee bihter intihar edicek

Adnan öğreniyo kitabında...Beşir anlatıyo...Adnan öğrenince Bihter intihar ediyo...

Karar verin be :mymeka:
öğreniyomu öğrenmiyomu.
kitabı bilmem ama dizide öğrenmemesi çok saçma olur.
öğrenmeli ve bihtere naltakkkk senii diyerekten bi tokat patlatmalı. :lepi:
gözümüzün önünde cillop gibim çocuğu şapur şupur öpmek nası oluyomuş öğrensin zilli.
sonrada intaharmı ediyo naparsa yapsın dokunmayın :1closedeyes:

bihter mi intihar etcekmiş pehhh aynı dudaktan kalbedeki kenan kimin bu romanların sonu niye aynı biter ki???

öğreniyomu öğrenmiyomu.
gözümüzün önünde cillop gibim çocuğu şapur şupur öpmek nası oluyomuş öğrensin zilli.

Öğreniyo öğreniyo hatta Nihal bayılıyo Nihal bayılınca Beşir Adnana anlatıyo olan biteni...Adnanda Bihterin odasına gidiyo aç kapıyı diyo açmıyo intihar ediyo..

Öğreniyo öğreniyo hatta Nihal bayılıyo Nihal bayılınca Beşir Adnana anlatıyo olan biteni...Adnanda Bihterin odasına gidiyo aç kapıyı diyo açmıyo intihar ediyo..

yaa çok basit bitmiş sonu dizide böyle olmaz ama.
şööleee iyi bi osmanlı tokatı yemeli ikiside.
:mymeka:

Tabi değişiklikler olur sonunda ama ana konuya bağlı kalırlar heralde yani Beşirin söylemesi Bihterin intihar etmesi falan olur heralde..

öğreniyomu öğrenmiyomu.

aynen katılıyorum :1closedeyes: özellikle cillop gibim çocuk kısmına sırnaşık şey

Tabi değişiklikler olur sonunda ama ana konuya bağlı kalırlar heralde yani Beşirin söylemesi Bihterin intihar etmesi falan olur heralde..

evet evett arada kaymalar olsada son değişmez bencede.
ya abi ben B&B nin aşkından ziyada nihaldeki değişimi dört gözle bekliyorum ve behlülle yakınlaşmalarını felan.
Gerçi dizi bu hızla giderse ben bi 3 yıl beklerim gibime geliyo.
benneyaptımki

:roflol::roflol::roflol: Dizinin en çok Behlül kısmıyla ilgileniyo

heralde yani uyus bitterle mi şımarık nihalle mi yoksa boynuslu ednanla mı ilgileneydim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

çırpıbacak nolcek iyibi sopayı haketmiyolarmı ama bacım.

hemde ne çırpı :mymeka:
yürüme özürlü sevimsiz bitter heç de haketmio yakışıklımı
şapur şupur götürüo ama gözümüzün önünde senağlama bizede yasık bee:çok üzgünüm:

evet evett arada kaymalar olsada son değişmez bencede.
ya abi ben B&B nin aşkından ziyada nihaldeki değişimi dört gözle bekliyorum ve behlülle yakınlaşmalarını felan.
Gerçi dizi bu hızla giderse ben bi 3 yıl beklerim gibime geliyo.
benneyaptımki

Size bi şey diyim mi belkide o kısmı çıkarırlar heeee...Çünkü kitapta Elif diye biri yok..Burda Elifi kullanmışlar Nihalde platonik aşık sadece..Belkide Behlül Nihal aşkı hiç olmayacak..

Size bi şey diyim mi belkide o kısmı çıkarırlar heeee...Çünkü kitapta Elif diye biri yok..Burda Elifi kullanmışlar Nihalde platonik aşık sadece..Belkide Behlül Nihal aşkı hiç olmayacak..

bence ilerleyen bölümlerde behlül nihalden çok etkilenecek
aslında şuanda bile içten içe onu sefio bence mirmirmirmir
böyle büyük bir olayı atlamazlar dizide kanımca:delphin:

Sevmesi ne bol Behlülün..Peyker Elif Bihter Nihal..fisfisfis Nihal olmasın artık ya..

yok yokk bence olur. ama nihal de nihal olacak öylee :delphin:

bence ilerleyen bölümlerde behlül nihalden çok etkilenecek
aslında şuanda bile içten içe onu sefio bence mirmirmirmir
böyle büyük bir olayı atlamazlar dizide kanımca:delphin:

:lepi: evet ya nihale karşı behlülde tam ne hissettiğini bilmiyo bencede.
kendide konduramıyo şimcik.

yok ya kesin nihal behlül aşkı olur hep bihter hep bihter bayar bi yerde yani illaki behlülün sıkılması lazım bihterden en azından biz dört gözle beklyoruz:smiley-cool:

bazı küçük ayrıntılar farklı olsada romanın temeline sadık kalırlar
nihal behlül olur bihter intihar eder
sonu aynı romandaki gibi olur bence öyle de olmalı
yoksa halid ziya uşaklıgilin kemikleri sızlar diye düşünüyorum

Back
X