Aşk-ı Memnu Kanal D

ya şu bihter yüzünden her perşembe saten gecelikle yatağa girmek zorunda kalıyorum..kocam her gördüğünde sen niye giymiyosun diyip duruyo kaydirigubbakcemile3 bide yakışsa bari ,bana daha çok yakışıyo :delphin:

ya şu bihter yüzünden her perşembe saten gecelikle yatağa girmek zorunda kalıyorum..kocam her gördüğünde sen niye giymiyosun diyip duruyo kaydirigubbakcemile3 bide yakışsa bari ,bana daha çok yakışıyo :delphin:

ciddimisin neden kıyaslama yapıyoki tersleseydin..ben kıskanırıdım canım..:utangac:

beşir o kadar iyi niyetli ki orada olanın bihter olabileceği hiç aklına gelmiyo bile...
nihal diyo...gerçi o kabarık saçı nasıl nihale benzetti anlamadım...bu bihteri kızgın yağa atmalı...ne kadar 3 kağıtçı kadınmış be...ferhundeyi geçti valla..

hele o akşam yemekleri yok mu beni öldürüyor herkes partiye baloya gidecek gibi giyinip kuşanıp saç makyaj yaptırıyor her gün farklı gece elbiseleri zengin kısmısı hep mi böle ya???

hele o akşam yemekleri yok mu beni öldürüyor herkes partiye baloya gidecek gibi giyinip kuşanıp saç makyaj yaptırıyor her gün farklı gece elbiseleri zengin kısmısı hep mi böle ya???

jet sosyete şekerim bunnar..bence gerçekte de böledir ne sıkıcı ve rahatsız bir hayat :delphin:

jet sosyete şekerim bunnar..bence gerçekte de böledir ne sıkıcı ve rahatsız bir hayat :delphin:

hele ki behlülün kaybolduğu gün peykerin giyimi nasıldı bence rüküş giyiniyor ayakkabısı ve üstü kötüydü bi de hamile ayol biz hamile kalsak hemen düz pabuçları geçiririz ayağımıza

banka dekontu canım..200.000.000.böyle yüklü bir para hemide..atikecim..benneyaptımki
banka dekontuda olsa bir yalan uyduruverir annesine ev alacağını falan atar bişeyler bihter bu firdevs hanımın kızı annesini beğenmiyor ama armut dibine düşer uzaklara düşemiyor

ay sormaa.s ...Bi zamanlar Dallas ta vardı böyle depdebeli,kostümlü akşam yemekleri...
Dur ya bi akşam da ben mi denesem,içimden geçip duruyodu nassı bi duygudur bu diyekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

banka dekontuda olsa bir yalan uyduruverir annesine ev alacağını falan atar bişeyler bihter bu firdevs hanımın kızı annesini beğenmiyor ama armut dibine düşer uzaklara düşemiyor

atar yalan çok bihterde..dernek için veya annem için der.:1shok:

Back
X