Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elifi niye koydular acaba...CADIARZU
yasak aşka daha fazla heyecan katmak için olabilir mi CADIARZU
ya şu bihter yüzünden her perşembe saten gecelikle yatağa girmek zorunda kalıyorum..kocam her gördüğünde sen niye giymiyosun diyip duruyo kaydirigubbakcemile3 bide yakışsa bari ,bana daha çok yakışıyo![]()
aynen katılıyorum :1closedeyes: özellikle cillop gibim çocuk kısmına sırnaşık şey
ya şu bihter yüzünden her perşembe saten gecelikle yatağa girmek zorunda kalıyorum..kocam her gördüğünde sen niye giymiyosun diyip duruyo kaydirigubbakcemile3 bide yakışsa bari ,bana daha çok yakışıyo![]()
Elifi niye koydular acaba...CADIARZU
CİLLOP GİBİN ÇOCUK KISMINA HAA...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıyaslama değilde aklına geliyo adamın ..sende de var ne giymiyon diyo lakin ben üzerine çamaşır suyu dökülmüş sarı pijamamı daha çok seviyom
ciddimisin neden kıyaslama yapıyoki tersleseydin..ben kıskanırıdım canım..![]()
hele o akşam yemekleri yok mu beni öldürüyor herkes partiye baloya gidecek gibi giyinip kuşanıp saç makyaj yaptırıyor her gün farklı gece elbiseleri zengin kısmısı hep mi böle ya???
jet sosyete şekerim bunnar..bence gerçekte de böledir ne sıkıcı ve rahatsız bir hayat![]()
banka dekontuda olsa bir yalan uyduruverir annesine ev alacağını falan atar bişeyler bihter bu firdevs hanımın kızı annesini beğenmiyor ama armut dibine düşer uzaklara düşemiyorbanka dekontu canım..200.000.000.böyle yüklü bir para hemide..atikecim..benneyaptımki
hele o akşam yemekleri yok mu beni öldürüyor herkes partiye baloya gidecek gibi giyinip kuşanıp saç makyaj yaptırıyor her gün farklı gece elbiseleri zengin kısmısı hep mi böle ya???
banka dekontuda olsa bir yalan uyduruverir annesine ev alacağını falan atar bişeyler bihter bu firdevs hanımın kızı annesini beğenmiyor ama armut dibine düşer uzaklara düşemiyor
kıyaslama değilde aklına geliyo adamın ..sende de var ne giymiyon diyo lakin ben üzerine çamaşır suyu dökülmüş sarı pijamamı daha çok seviyom![]()
atar yalan çok bihterde..dernek için veya annem için der.:1shok: