Aşk-ı Memnu Kanal D

herkese miraba :delphin:
ya şu bihter neden kaşlarını almıyor ben çok gıcığım şu kadını kaşlarına laelaelaelaelae
ayrıca ednan beyde bihterin kredi kartı extiresinimi görüyo öyle düşünceli düşünceli bakıyo :1ninca:
acaba bu sefer birşeyleri fark edicekmi.
gerçi adamın kafasındaki arşa deydi hala saf saf geziyo ortalıkta ama ne bilem sırnaşık şey

uzamış koltuk altı kılı gibi..o ne yaa çok kötü bencee....:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay ama bu sene kalın kaş modaaaaaaaa bende kaşlarımı kalınlaştırıyom aylardır tam istediğim gibi olmadı

ya kadın kaşlarını özellikle öyle taratıyor sanırım, gözleri çok güzel, yazık ediyor yerimseniben

Kaşlarını inceltse gözleri daha çok ortaya çıkacak halbuki..Ama şu anda moda onun kaşları.. Mahsun Kırmızıgülle oynadığı ilk dizisi vardı onun ismini şimdi hatırlayamadım orda daha da kalındı kaşları..

gözlerinin alıcılığını korumak aına kaşlar kalın
ve alınmıyor
böylemiydi bu kız hatırla sevgilide
yun yumagı oldu çıktı
ayrıca topuklu giymesin
ördek gibi zıplayısları deli ediyor beni ya!!!

gözlerinin alıcılığını korumak aına kaşlar kalın
ve alınmıyor
böylemiydi bu kız hatırla sevgilide
yun yumagı oldu çıktı
ayrıca topuklu giymesin
ördek gibi zıplayısları deli ediyor beni ya!!!

Topuklu daha iyi geçen bölümde çıplak ayaklı halinide gördük..:delphin:

ya behlül ilk niye bihteri aradı diye kimse buna bişey demedi tamam adnana ulaşamamış beni aradı dedi ama demezler mi adama senin nişanlın dururken niye yengeni arıyosun diye şahsen benim nişanlım bunu yapcak vay halinekaydirigubbakcemile

saflar ama en çakılmıycak durumda da çakarlar mesela peykerin kocası behlülün başka kadınla ilişkisi var dedi peyker hemen parçaları birleştirip bihterin olmasından şüphelendi nasıl da aklına o geldiyse çok ilginçti sanki başka kadın olamazmış gibi firdevs de öyle hemen kızının telefon konuşması aklına geldi sanki gerçekten dernekle konuşamazmış gibi bence biraz saçmaladılar bu bölümde

Back
X