• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

yönetmen hanımmmmmmmmm
haftaya sezon finali yapmasakk nasıl olarr
gel anlaşalım
bu garibanları 1 sezon boyunca merakta bırakmayalımm
hem ednan beyde çok üzülüyor bu duruma :içelim:

yönetmen hanımmmmmmmmm
haftaya sezon finali yapmasakk nasıl olarr
gel anlaşalım
bu garibanları 1 sezon boyunca merakta bırakmayalımm
hem ednan beyde çok üzülüyor bu duruma :içelim:

Hemşoma Sonuna Kadar Katılıyorum hihoyyyt

Sezon Finali İstemiyoruzzz :lepi:

ednannn beyyyyy ben gidiyorum iyi bakın kendinize haftaya buluşmak üzere tekrar rol arkadaşlarım hepinizi kucaklıyorum :)

ıyi geceler gacılar muaahhh

dün akşamki bölümü çok güzeldi.bihterin sarhoş halleri,behlüle bi kerecik diye yalvarması,katyanın havuz sefası,nihalin zerafeti,peykerle matmazelin acayip şüpheci bakışları,beşirin ezik halleri,ve tabiki bihterin behlüle seni seviyorum dediği anda behlülün heyecanı gözlerindeki ışıltıı....

günaydın arkadaşlar
akşam önümüzdeki haftanın fragmanını izlerken hani behlül le nihal sarmaş dolaş geliyolarya balodan sonrada ertesi gün masada imalı imalı öpüşüyolar umarım nihal behlül ün sarhoşluğundan yararlanıp da o gece bişeyler yaptırmamıştır kendine aklıma o geldi

bu arada katya yı tanıyamadım ama güzel olmuş

bende dünakşamki bölümü begendim valla ne yalan söölümm....kurtlar vadisinden dolaytı biras gümbürtüye gitti ama olsun izledim yinede...

dün akşamki bölümü çok güzeldi.bihterin sarhoş halleri,behlüle bi kerecik diye yalvarması,katyanın havuz sefası,nihalin zerafeti,peykerle matmazelin acayip şüpheci bakışları,beşirin ezik halleri,ve tabiki bihterin behlüle seni seviyorum dediği anda behlülün heyecanı gözlerindeki ışıltıı....

kim ne derse desin bihterin oyunculuğuna dün gece çok güzeldi.hele sezon finalinde masada nihale attığı bakışlar..artık behlülde biraz fedakarlık yapsın ya.:kedi:

yine bihter rahat bırakmadı adamı. gıcık işte gıcık. ayrıl madem allah allah. bırakmıyor behlülün peşini. adnan gibi birini bulmuş başkasına bakıyor baston bacak :oklava:

Back
X