• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

şu bihter gerçekten acınacak halde yazık daha bide arıyo üstüne nijhalebakma bak ben burdayım nihalide çok sevdiğime değil ama çok saçma olmuş bence ARSIZ GıBı DAVRANDI ORDA

bence bihtere oh oldu,kiskancliktan catladi resmen...
Nihalde cok hos olmustu..
birde matmazele hayranim,ne kadar vefali bir kadinmissalkisalkisalkis

vefalıysa söyleseydi balkonda olanları..

annelik güzel yaptı ama bazı şeyleri saklamamalıydı.bildigi halde söylemiyo.:sinifsinif:

09062009020948.jpg

09062009021043.jpg

09062009021001.jpg

21042009010856.jpg

10032009022422.jpg

bihterin aşktan gözleri kör oldu artık. dayanamadı behlülsüzlüğe. behlül yine daha vefalı çıktı en azından uzak kalmaya çalışıyordu

bihtere cok gicik oluyorum..yani bu seyi gercek hayatta kesinlikle kabul etmiyoruz sanirim dizide olsa sinirlerime dokunuyor..hani yakisiyorlar filan ama hic öyle hissetmiyorum...aldatan insanlara uyuz oluyorm uyuz halieyle bihterede..
matmazel tam emin olmayi bekliyo hem olmasa ne olacak dese dizi biter zatenlülülülülülü

yalnız katya güzel olmuştu öle ya bikerede gecelipğiyle dolaşıyordu ya evde güzel fizigi kadının

neyse asıl konuya gelelim 1 haftadır çatladım burda behlül ohaliylede çok datluuu diye ama kimse oralı olmadı e fikirler değişen varmı çok tatlıydı ya yiyesim geldi çıtır çıtır eşimde aval aval bana bakıyo tamm sus yakışıklı tamm sempatik tmm karizma tmm diye diye sinirden öldü benimki ama çok tatlıydıı ah bi elime verselerrrrrrr onu varyaa offfff offfffkaydirigubbakcemile3zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ohh be izledim.
Güzel bi bölüm olmuş.
Sıcacık bir aile tablosu çok güzeldi. Kimleri kastetiğimi anladınız tabüü.
Nihalin diploma töreni ve mezarlıkta anne ziyareti benim içimi burktu bee. :çok üzgünüm:
Behlüle geçen hafta burda samuray benzetmesi yapanlar halt etmiş.:mymeka:
len bütün gece baloda kızların ağzının suyu aktı. ayy hele o bitirim bakışları yokmu keratanın off çektiriyo adama. :asigim:
Nihalcim titremesinde kollarında napsın garibim.
Nihal nihal nihall.
işte görmek istediğimiz nihal.
kızım babada para gani çırpı bacaklı analığın kadardamı olamıyon. Ay nolur eskihaline dönme.:mymeka:
Bu bölümde matmazel banada pekbi itici geldi. Halbuki hanımlığına bayılıyorum ama bu bölüm olmamış ya.
Ve bihter hanım içkininde verdiği rahatlıkla döktü içini yaptı itirafını.
Çok sıcak çok samimi konuştu la çırpı bacak valla acımadım desem yalan olur.
Behlülün içini eritmeyi başardı yine zilli.
Eee artık çifleşinde sizde rahatlayın bizde yaw.:dilcikar:

o ne mezuniyetti ya...
bizde liseden mezun olduk ama sülaleyi başımıza toplamadık...
zenginlik böyle bişi demekki..
ayrıca ben bu bihterle behlülün birbirini sevdiğine inanmıyorum...
sadece birbirlerini arzuluyolar...
ecmelinde dediği gibi çiftleşsinlerde rahatlayalım...

bende katya yı görünce tanımadım,bu kim ya diyorum
sonra eşime bi bağırdım niye değiştiriyorsun diye:roflol:
meğersem katyaymış,eşim değiştirmedim diyene kadar bi baktık katyaymış:roflol:
en sonunu göremedim ama yaa,bebişimi uyuttum:ecrin_bebek:

eşin üzülür kıss

ay napim anacığım ya göz var hizam var biz televizyondaki gacılar gibim olamıyoz onlarda behlül gibi olamıyolar bayılıyorum yakışıklı erkeklere gençliğimden beri öyleydi ama hep arkadaşlarımda yakışıklıydı bşi kocacığım tipsizdi içlerinden oda şimdi yakışıklı oldu çünkü seviyorum ama artık aynı asideki demire benziyo ya kafa biçimi şaç kesimi gözler dudaklar aynı o herkezde benzetiyo

bu arada haftaya sezon finali ya bihter behlülü üst kısmını görüyo ya duştan sonra o bakışları neydi öyle hayatında erkek hiç görmemiş gib ihoş bende öle baktım gerçide neyse heralde o sahnede öpüşcekler ve biri görecek belkide matmazel görecek orda sezonu bitirecekler işte haftaya yazımı tekrar hatırlatıcam öle olursa

bu arada haftaya sezon finali ya bihter behlülü üst kısmını görüyo ya duştan sonra o bakışları neydi öyle hayatında erkek hiç görmemiş gib ihoş bende öle baktım gerçide neyse heralde o sahnede öpüşcekler ve biri görecek belkide matmazel görecek orda sezonu bitirecekler işte haftaya yazımı tekrar hatırlatıcam öle olursa

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X