• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Ddizi.com dizi izle, dizi seyret, Aski Memnu 37.Bolum .htm dizi izle
canım buradan dünkü bölümü kesintisiz izleyebilirsinn(aslıcım)

Adnan'da hem konuyu bilmiyorum diyo hem Beşir'e özür diletiyo..Ne demek istiyo sen bu evde bi çalışan bi hizmetlisin suçlu ol veya olma özür dileyeceksin.

Nihal nihal nihall.
işte görmek istediğimiz nihal.
kızım babada para gani çırpı bacaklı analığın kadardamı olamıyon. Ay nolur eskihaline dönme.:mymeka:.

Cok guldum Allahta seni guldursun,
Kizlar fragmanda Behlul Nihali anlindan operken Bihterin bakisi neydi oyle, tirstim ha. :1shok:

nolmuşkine benim ablam üniversteden mezun olurken sülalece gittik valla.. ablam fakülte üçüncüsü olduydu :1closedeyes: dedik şölene bi ablamı görelim izmir'i gezelim.. ordan ver elini çeşme.. aah ahh ne güseldi ..
biz severik öyle her mezuniyeti tatile çevirmeyizemuszemus

Ohh be izledim.
Güzel bi bölüm olmuş.
Sıcacık bir aile tablosu çok güzeldi. Kimleri kastetiğimi anladınız tabüü.
Nihalin diploma töreni ve mezarlıkta anne ziyareti benim içimi burktu bee. :çok üzgünüm:
Behlüle geçen hafta burda samuray benzetmesi yapanlar halt etmiş.:mymeka:
len bütün gece baloda kızların ağzının suyu aktı. ayy hele o bitirim bakışları yokmu keratanın off çektiriyo adama. :asigim:
Nihalcim titremesinde kollarında napsın garibim.
Nihal nihal nihall.
işte görmek istediğimiz nihal.
kızım babada para gani çırpı bacaklı analığın kadardamı olamıyon. Ay nolur eskihaline dönme.:mymeka:
Bu bölümde matmazel banada pekbi itici geldi. Halbuki hanımlığına bayılıyorum ama bu bölüm olmamış ya.
Ve bihter hanım içkininde verdiği rahatlıkla döktü içini yaptı itirafını.
Çok sıcak çok samimi konuştu la çırpı bacak valla acımadım desem yalan olur.
Behlülün içini eritmeyi başardı yine zilli.
Eee artık çifleşinde sizde rahatlayın bizde yaw.:dilcikar:

Evet ya çiftleşsinlerde bizde rahat edelimkaydirigubbakcemile3

Kızlar senaristler işi biliyo biz diyo şimdi bunları ne kadar geç çiftleştirirsek o kadar iyi diyolar.
Eee bunlar aynı yatağa girince işin heyecanı pek kalmıcak be bol bol öpüşme sahnesi bihterin sırtı behlülün memişleri dizi öyle gidecek.
Bekleki ekşın için behlül efendi bihter hanımdan sıkılsın postayı koysun.
:delphin:

Kızlar senaristler işi biliyo biz diyo şimdi bunları ne kadar geç çiftleştirirsek o kadar iyi diyolar.
Eee bunlar aynı yatağa girince işin heyecanı pek kalmıcak be bol bol öpüşme sahnesi bihterin sırtı behlülün memişleri dizi öyle gidecek.
:delphin:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:delphin:[/QUO

gelecek sezon ancak.öyle kolay deil..
vicdanlar rahatlıcak..ondan sonra..opuyorumnanaktan

bende çiftleşme değil aşkkk görmek istiyorum
birbirlerini son bölümde olduğu gibi istemelerini
gözlerinin taa içine bakmalarını ve tabiki heyecann

Back
X