• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

aglama işi elifle ilgili sanırım eliften ayrıldı behlül oda peykeri aradı yada elifie bişey oldu bana öyle geldi..kafamçokkarıştı

seninkide esmer behlülmüş sende geçmişi sildir..bacii..:roflol
:

Benimkide Anti Behlülcü kaydirigubbakcemile3

Onu Sevdiğin Kadar Beni Sevmiyosun Diyo :kedi:

Anoooo Öle Bişi mi var ben bilmiyorm hemen sildirim anam kaydirigubbakcemile2

Benimkide Anti Behlülcü kaydirigubbakcemile3

Onu Sevdiğin Kadar Beni Sevmiyosun Diyo :kedi:

Anoooo Öle Bişi mi var ben bilmiyorm hemen sildirim anam kaydirigubbakcemile2

hadi ya bütün erkekler anti behlülcü.. küfürü basıyolar sitelerde behlüle.. ne ayıp...kıskanıyolar...alkisalkisalkis

hadi ya bütün erkekler anti behlülcü.. küfürü basıyolar sitelerde behlüle.. ne ayıp...kıskanıyolar...alkisalkisalkis

Çok normal tatlım.
çocuğun güzelliği tescillenmiş.
Beraber olduğu kadınlara bakın elle tutulur biri yok güzellik açısından.
Allah çirkin şansı versin diye boşa dememişler.

Çok normal tatlım.
çocuğun güzelliği tescillenmiş.
Beraber olduğu kadınlara bakın elle tutulur biri yok güzellik açısından.
Allah çirkin şansı versin diye boşa dememişler.

malasef canım en çok buna üzülüyorum ya..
elle tutulur biri çıkmadı karşısına..
nerde kart karı var ona sarılıyo..

azra akındadan kaprisi yüzünden ayrıldı şans yok yakışlılık var ama kader yok...vereliniortak

biliyor musunz kıvanç liseyi dışarıdan bitirmiş bazı imkansızlıklardan dolayı
en iyi manken seçilince yurt dışında kariyer için menajeri götürmüş ama ailesi gelsin başımızda dursun eve ekmek getirsin diye geri çağırmış
vefalı evlat senağlama

dün nihal tek kelimeyle muhteşemdi. bihtecik bile sönük kaldı yanında yazık.
kıskançlığından su gibi alkol aldı.
behlül de çok fena. bence nihale ilgi duymaya başlıcak. bihterden de vazgeçmiyor.
nolcek acep bunlar?
üç çüçek bir böcek oldular işte.
elif bihter nihal üçgeninde.
ama bihter ne yapar eder behlülü etkiler.

behlül nihalden hoşlanacak ama öncesinde aklında elde edemediği bihter var onunla işi bir pişirsin bıkacak zaten sonra nihal gözüne daha hoş görünecek

Yaa... Behlül Kaybolduğunda Bizimki Dua Ediyodu İnş Bulunamaz Diye :roflol:

kız gülmekten öldüm resmen benimkinede anlattım oda gülme krizine girdi allah seni ne ayapmasın emi

ay bendede var pdert herşeyine laf ediyo ağızburun eğiyo ben ay yerim seni yakışıklı filan diyorum behlül çıkınca kuduuryodelikafaduldendelikafadulden

biliyor musunz kıvanç liseyi dışarıdan bitirmiş bazı imkansızlıklardan dolayı
en iyi manken seçilince yurt dışında kariyer için menajeri götürmüş ama ailesi gelsin başımızda dursun eve ekmek getirsin diye geri çağırmış
vefalı evlat senağlama

yaa bilmiyordum sevooo
haber topağına kopyaladım hemen :roflol:

kız gülmekten öldüm resmen benimkinede anlattım oda gülme krizine girdi allah seni ne ayapmasın emi

ay bendede var pdert herşeyine laf ediyo ağızburun eğiyo ben ay yerim seni yakışıklı filan diyorum behlül çıkınca kuduuryodelikafaduldendelikafadulden

Sen Bide Benim O Anki Yüz Şeklimi Düşünsene..

Ben Sms Atıyorum "Aşkımmmm Ya Behlül Kayboldu mafoldumben Nasıl Geçer 1 Hafta" Diye..

Adamdan Yanıt Geliyo " Aşkım Vah Vah Çok Üzüldüm İnş Yer Yarılır İçine Girerde Bulunamaz..Sen Duy Rabbim Sesimi" Diye :roflol:

Back
X