• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Benimki hiç sevmiyorum şu diziyi diyo..Ama pür dikkat izliyo..Gözümdende kaçmıyo yani...Sadece seyrederken Behlülle Bihtere bi takım hakaretlerde bulunuyo..:1closedeyes:

Allahtan benimkinin kurtlar vadisi takıntısı yok..kaydirigubbakcemile3

ay tucem nerde.
perşembe bizim didişme günümüz oldu bu dizi yüzünden.
valla evde yer olsa alıp koyacam bi tv daha.
bizde 2 kişiye 3 tv düşüyor canım ya (görgüsüz smili-tatlicadiarzu-) ben de diyorum keşke beni şu diziyi izlerken rahat bıraksa ama yok adam dizimin dibinde, ne izlesek beraber :kedi:
Allahtan benimkinin kurtlar vadisi takıntısı yok..kaydirigubbakcemile3

neyseki hihoyyyt

bizde 2 kişiye 3 tv düşüyor canım ya (görgüsüz smili-tatlicadiarzu-) ben de diyorum keşke beni şu diziyi izlerken rahat bıraksa ama yok adam dizimin dibinde, ne izlesek beraber :kedi:

neyseki hihoyyyt

tucecim bende perşembe akşamları sana gelirim diyodumda diz dibe izliyomuşsunuz madem rahatsızlık vermeyelim kaydirigubbakcemile3

ayy yaaa benim eşimde sevmio aşkı memnuyu bide kurtlar vadisi varya iice bahane oluo...neymiş efendim öle konumu olurmuş..nasıl yengesinii severmiş..valla bende dedimki sen yaz madem senaryoyu dur tahmin edim konusu kesin herkesin işinde gücünde oldugu kimsenin kimseye yan bakmadıgı..öpüşme sevişme herhangi bi ekşının olmadıgı bi dizi olurdu eminim dedim...ve bunlara ilaveten çakma kurtlar vadisi bi aşkı memnu olurdu dedim..oda kafasını salladı...:roflol::roflol:

ayy yaaa benim eşimde sevmio aşkı memnuyu bide kurtlar vadisi varya iice bahane oluo...neymiş efendim öle konumu olurmuş..nasıl yengesinii severmiş..valla bende dedimki sen yaz madem senaryoyu dur tahmin edim konusu kesin herkesin işinde gücünde oldugu kimsenin kimseye yan bakmadıgı..öpüşme sevişme herhangi bi ekşının olmadıgı bi dizi olurdu eminim dedim...ve bunlara ilaveten çakma kurtlar vadisi bi aşkı memnu olurdu dedim..oda kafasını salladı...:roflol::roflol:

Aman bizimkiler senaryoya el atmasın..:roflol:

evet düşünsenize kocişlerin senaryoya el attıklarını..valla ben yazdım kesinlikle kimsenin yamuk yapmadıgı bi dizi olur...böle derin devlet işleri falan..öle bi dizi olurdu yanii.....bihter behlülü görünce kafasını kaldırmazdı önünden..ayıp ayıppppppp.....ednan beyde malum eski rolündeki gibi aslan bey olurdu..zaten ben o adamı aşkı memnudan kocişde kurtlar vadisinden tanıo..şimdi bide eski bölümlerini yayınlıolarki alıo gidi bizde bi ednan bey mevzusu

Behlül Elifle evlenir mutlu mesut pembe panjurlu bi yuva kurar..Bihter Adnandan çocuklar doğurur Nihal Beşirle evlenir. Erkeklerin senaryosu böyle olur..

niye erkekler bu aşk-ı memnudan hoşlanmıyorlar anlamıyorum?

işte canım topluma kötü örnek oluolarmışmış...hiç yengeyle öle biş olurmuymuş....ters ilişkiler varmışmış..ya sanki kurtlar vadisinde işlenen konu insanı mutlu edio..dehşete kapılıorum valla o sahnelere baktıkçaaa

benim eşim eskiden izlerdi taki kurtlar vadisi yeniden başlayana tek ama sevmiyo şimdi amca karısı yigen ilşikisi sevmiyo..:olmaz:

Back
X